İnternet dünyasındaki dijital çağın sınırları içerisinde aranan her bilgiye ulaşma imkanı sunan R10.net sitesinin birçok sayıda kullanıcıya hitap etmekte olduğu biliniyor. R10.net aynı zamanda kullanıcılarına R10 blog hizmeti de sunuyor. Bu blog hizmeti sayesinde kullanıcılar donanım ve teknolojik haberler konusunda en güncel bilgilere ulaşma imkanına erişmiş oluyor.

R10 Blog Ne İşe Yarar?

Türkiye’de bulunan en büyük Webmaster sitelerinden biri olan R10.net Kullanıcılarına dijital ağda ulaşabilecekleri birçok haberi doğru ve son dakika haberleri içerecek şekilde sunuyor. Aynı zamanda araştırma yapılmak istenen konu hakkında birçok ipucu ve nedir seçeneği ile R10 blog kullanıcılarına istedikleri alanlarda uzmanlaşma imkanı da sunuyor. R10 blog içerisinde;

  • Donanımsal Haberler
  • Yazılımsal Haberler
  • Teknoloji Haberleri
  • Webmaster Haberler

Gibi birçok bilgi içerikli yazılar barındırıyor. Üyeler bu yazılar içerisinde ilgilerini çeken veya araştırma yapmak istedikleri konu hakkında doğru ve gerçek bilgilerle ulaşma imkanı buluyor. Bu sebeple R10 blog Türkiye’de en çok tercih edilen dijital platformlardan biri haline gelmiştir.

R10 Blog Sahibi Kimdir?

R10.net sitesi 2005 senesinde birkaç ortağın birleşmesi ile oluşturulmuştur. 2018 yılında ise ortaklardan biri olan Coşkun Çetin, sitenin tüm hisselerini satın alarak sitenin tek sahibi haline gelmiştir. 2018 yılından bu yana Coşkun Çetin, siteyi sürekli geliştirme için kurduğu güvenilir ekip ile sıkı çalışmalar yapıyor.

R10 Blog Ne Zaman Kurulmuştur?

R10.net sitesi 2005 yılında kurulmuştur. Ancak Türkiye’nin en büyük Webmaster sitesi olarak faaliyet gösterdiği bilinen R10.net, blog kısmını 12 Nisan 2022 senesinde bünyesine ekleyerek kullanıcılarına daha kaliteli hizmet verdiği biliniyor.

R10 Blog Hangi Kategorileri İçerir?

Türkiye’nin en sık tercih edilen sitelerinden biri olan R10.net sitesinin sunduğu R10 blog hizmeti, kullanıcılarına kategorilerini dört farklı ana başlıkta sunar. R10 blog hizmetinin sahip olduğu dört ana başlık;

Bu sayede kullanıcılar aradıkları bilgilere, ayrıştırılmış kategoriler sayesinde daha kolay ulaşabilme fırsatına sahip olmuş oluyor. Bu platform ile ulaşılmak istenen tüm bilgilere doğru, net ve şeffaf şekilde ulaşabilir ve bilgi edinebilirsiniz.

R10 Ne Demek?

Site kullanıcıların en çok merak ettiği konu olan sitenin ismini nereden geldiği konusu hakkında hala tam olarak net bir bilgi elde edilememiştir. Bu konu hakkında site içerisinde de birçok yazı bulunuyor. Ancak net bir bilgi olmadığından kullanıcılar bu konuda artık farklı farklı tahminler yapmaya çalışıyor.

Bu konuda en çok yapıldığı bilinen tahmin, sitenin adının iki farklı unsurdan oluştuğu yönünde olan tahmin olarak bilinir. Bu tahmine göre site adındaki R harfini sitenin simgesinin baş harfinden alırken, 10 sayısını futbol yıldızı Ronaldinho’nun formasında yazan numaradan aldığı düşünülür.

R10.Net Sitesinde Davetiye Kodu Nasıl Alınır?

Siteye üye olabilmek için diğer kullanıcılardan davetiye kodu alınması zorunluluktur. Aksi taktirde davetiye kodu olmayan biri siteye üye olamaz. Davetiye koduna ulaştıktan sonra üyelik aktivasyonu için;

  • İsim Bilgisi
  • Soyisim Bilgisi
  • TC Kimlik Numarası Bilgisi
  • Telefon Numarası Bilgisi

Gerekli bilgiler girildikten sonra site istenilen şekilde kullanılmaya başlanır. Yeni bir üyeye davetiye kodu paylaşan üyeler, yeni üyenin güvenliği konusundaki sorumlulukları üstlenmiş olacaktır. Bu sayede Türkiye’nin en çok tercih edilen webmaster sitesi olan R10.net sitesine üye olma imkanına sahip olan kullanıcılar, birçok alandaki net ve güncel bilgiye ulaşma imkanına erişmiş oluyor.