Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir? Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir?

PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine seçildi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nergis Biray ise Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Asli Üyeliğine seçildi.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Pamukkale Üniversitesi 30. yılını geride bırakmış köklü bir üniversitedir. Bu tecrübeyle yapmış olduğumuz geleceğe ve günümüze ışık tutan araştırmalar, verdiğimiz nitelikli eğitim ve birçok alanda değer katan üretimlerimizle öğrencilerine, şehrine, ülkesine rehberlik etmiştir, etmeye devam etmektedir. Üreten üniversite misyonu ve üniversite hayatın rehberidir vizyonu ile yürüttüğümüz eğitim öğretim ve araştırma çalışmalarını her geçen gün geliştiriyor, sizlere daha iyi ve güncel bir eğitim vermek amacıyla güçlendiriyoruz. Bu çerçevede üniversitemizin değerli akademisyenleri de bilime ve öğrencilerimize rehberlik etmeye hızla devam etmektedir. Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine Seçilen Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal hocamız ile Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Üyeliğine seçilen Prof. Dr. Nergis Biray hocamızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının daimi olmasını diliyorum” dedi.