HABERDENİZLİ.COM

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde bugün yapılan toplantıya CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan,  CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, CHP Pamukkale Belediye Başkanı Ahmet Divarcı ve Pamukkale Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekiliği görevinden istifa eden Ferhat Arslan toplantıda yerlerini aldı.

Toplantıda mevcüt başkan Ahmet Divarcı ile devam edileceği bildirildi. MHP Pamukkale Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Ferhat Arslan, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'yı 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklemek için MHP'den istifa ederek CHP'ye geçti. Toplantıda Arslan'ın yakasına CHP rozeti takıldı.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, "Elimizden gelen tüm gayreti sahalara yansıtalacağız. CHP olarak tüm gayemiz Mart'ın sonunu Bahar'a erdirtmek, yüzümüzü güneşe dönmek" dedi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, "Çıktığımız bu yolda Ahmet Divarcı'nın yanında olduğumuzu ve başarıya ulaşmak için burada olduğumuzu söylüyorum. Çıktığı bu yolda hedefe ulaşım gayretli bir arkadaşımız. Tartışmalar yaşandı. Bu iş sonlandı. Onunla beraber elimizden geleni yapacağız. İYİ Parti Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde aday çıkartmazsa daha iyi olur ve Büyükşehir adayı açısından daha da güçlenir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, "yerel seçimlerde bir ittifak yapılması söz konusu değildir. Biz CHP Pamukkale Belediye Başkanı Adayımız Ahmet Divarcı'yı önceden belirlemiştik. Ahmet Divarcı ile yolumuza ve seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, "benim için gerçekten güzel bir fedakarlık yapan. Partisinden ve grup başkan vekilliğinden istifa eden Ferhat Arslan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekilinden istifa eden Ferhat Arslan, "CHP'ye katıldığım için mutluyum. Daha öncede belirttiğim gibi CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı ile çalışmalarıma devam edeceğim. Siyasi partiler birbirinin düşmanı değil rakibidir. Bu anlamda çalışma süresincede bulunduğum MHP'ye de teşekkür ederim. MHP'nin girdiği yolu tasvir etmediğim için ayrıldım." dedi.