Sarayköy’de 2 dönemden bu yana başarı bir belediyeciliğe imza atan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, 3. dönemi için vatandaşların kapısını çalıyor. 
Ziyaret programına Tekke ve Kabaağaç'ta devam eden Başkan Özbaş’ı vatandaşlar ailelerinin bir üyesi gibi karşılıyor.
Vatandaşların sıcak karşılamalarıyla ziyaretlerini sürdüren Başkan Özbaş, yeni dönem için yapmayı planladığı çalışmalarını sokak sokak gezerek anlatıyor. 
Hayvancılık ve tarım ile uğraşan vatandaşlara tam destek vereceklerini dile getiren Başkan Özbaş, projeleriyle vatandaşların gönlüne taht kurdu.
Hali hazırda var olan destek programlarının devam edeceğini belirten Başkan Özbaş, vatandaşların ev ekonomisini de düşünerek planlanan projelerin, hem hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacağını hem de tarımın büyümesine teşvik edeceğini söyledi.

HAYVANCILIĞA BÜYÜK DESTEK

Besicilerin aşılama ücretlerinin belediye tarafından karşılanacağının altını çizen Belediye Başkanı Özbaş, “Besicilerimizin ekonomik kalkınmasına destek olmak için yem ve buğday dağıtımımız devam edecek. Giderlerini düşürmek ve halk sağlığını korumak için besihanelerin ilaçlamasına devam edeceğiz. Hayvanların faydalanabileceği yararlı otların bulunduğu mera ıslahları yapacağız” dedi. 
Canlı hayvan pazarı ile besicilerin daha sağlıklı ve modern bir ortamda satış yapmalarını sağlayacaklarını ifade eden Başkan Özbaş, modern mezbahaneler de kuracaklarını ekledi.

TARIMI ŞAHLANDIRACAK PROJELER

Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerine destek vererek lisanslı depolar ve zeytinyağı fabrikası kuracaklarının müjdesini veren Başkan Özbaş, tarımsal sulamadan dönen suların yeniden sulamaya kazandırılacağını belirtti. Ayrıca üreticilere makina ve ekipman desteğinin devam edeceğini dile getirdi. 
İlçenin genelinde bulunan tüm arazi yollarının bakım ve düzenlemesinin yapılacağının sözünü de verdi.

Başkan Özbaş'tan Çiftçilere Müjdeli Haber Başkan Özbaş'tan Çiftçilere Müjdeli Haber

VAR OLAN DESTEKLER DEVAM EDECEK

Denizli Büyükşehir Belediyemizin iş birliği ile çiftçilere ve besicilere desteklerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Özbaş, "Tarımsal destek projelerimiz kapsamında sılajlık mısır tohumu, zararlılarla biyoteknik mücadele ve çiftçilerimize tarımsal sulama borusu desteğimiz sürecek. Çiftçilerimize destek olmak ve verimli üretim sağlamak için ücretsiz zeytin fidanı dağıtımına devam edeceğiz. Bal üretiminde kalite ve verimi arttırmak için arıcılara yönelik destekler devam edecek" diye konuştu.
Ozbasin Projeleri Besicilerin Ve Ciftcilerin Yuzunu Guldurdu 4Ozbasin Projeleri Besicilerin Ve Ciftcilerin Yuzunu Guldurdu 2Ozbasin Projeleri Besicilerin Ve Ciftcilerin Yuzunu Guldurdu 3Ozbasin Projeleri Besicilerin Ve Ciftcilerin Yuzunu Guldurdu 1