Sarayköylülerden Başkan Özbaş’a Sevgi Seli Sarayköylülerden Başkan Özbaş’a Sevgi Seli

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 3’üncü dönemi için sıkı bir saha çalışması yürütüyor. 10 yıllık hizmet çalışmasıyla vatandaşların takdirini kazanan Başkan Özbaş’ın yaptıkları kadar yapacak olduğu projeleri de büyük destek gördü.
Vatandaşlara olan yakın ilgisiyle de dikkat çeken Sarayköy Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş için düzenlenen destek konvoyu ilçe halkının yoğun ilgisiyle resmen gövde gösterisine dönüştü.
Küçük, büyük her kesimden vatandaşın katıldığı konvoyda 2 bin araç yer aldı. Traktörlerin, kamyonların, otomobillerin AK Parti ve MHP bayraklarıyla süslendiği konvoy, ilçenin bir ucundan diğer ucuna kadar uzandı. Yoğun katılımdan dolayı saatlerce süren konvoyda Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve eşi Esin Özbaş, otobüsün ön camından vatandaşları selamladı. 
Konvoy sonunda vatandaşlar AK Parti Sarayköy Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanarak Başkan Özbaş için sloganlar attı.   
Sarayköylü vatandaşların yoğun ilgisi ve desteğini arkasına alan Belediye Başkanı Özbaş, “ Ne güzelsin Sarayköy. 2 bin aracımızın yer aldığı ve binlerce vatandaşımızın katıldığı konvoyumuzu gerçekleştirdik. Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. İnşallah 31 Mart akşamı aynı heyecanı ve gururu hep birlikte yaşayacağız. Bu heyecan, bu azim, bu gayret hakikaten bir 5 yıl daha Sarayköy’ün geleceğini inşa edecek; azim gayret ve heyecandır. Bu birlik ve beraberlikle Sarayköy çok şey kazandı. İnşallah aynı güç ve beraberlikle yine çok şeyler kazanacağız, tarih yazacağız. Eser ve hizmet siyasetimize devam edeceğiz” dedi. Ozbasa 2 Bin Araclik Destek Konvoyu 2Ozbasa 2 Bin Araclik Destek Konvoyu 3Ozbasa 2 Bin Araclik Destek KonvoyuOzbasa 2 Bin Araclik Destek Konvoyu 1