Sabah güneş doğmadan mesaiye başlayan temizlik görevlileri güneş doğana kadar ilçe merkezi ve Festival alanındaki çöp ve atıkları temizledi.

4 gün süren Elma Tarım ve Kültür Festivaline gelenleri temiz bir Çivril’de karşılamak için çalışan temizlik görevlileri gönülleri fethetti. Gece geç saatlere kadar süren ve on binlerce kişinin ziyaret ettiği sokak ve konser alanını sabahın erken saatlerinde süpürmeye başlayan görevliler, her gün beş tondan fazla kâğıt, plastik şişe ve gıda atığı topladı.

Konserlerin düzenlendiği alan ve stantların açıldığı sokakları her sabah büyük bir özveri ve titizlikle süpüren temizlik görevlileri alanda ve civarda bulunan çöpleri toplayarak güne hazır hale getirdi.

Son yıllarda düzenlenen en büyük ve katılımcılı festival olan 24’üncü Elma Tarım ve Kültür festivaline katılan satıcı ve misafirler temizlik görevlilerin titiz çalışmaları sayesinde her gün temiz bir Çivril’de festival coşkusuna ortak oluyor.

Temizlik işleri personeli, Festival alanı temizliği dışında ilçe merkezi ve mahallelerdeki rutin temizlik faaliyetlerini de ara vermeden sürdürüyor.