Denizli hizmet sektörü yeni bir markaya kavuştu. Başarılarından son zamanlarda sıkça bahsedilen, Daire215 Ajans Medya Tanıtım kurucusu Hasan Balkanay`ın hem marka çalışmalarını yaptığı hem de ortağı olduğu NON Cafe, görkemli bir açılış partisi ile misafirlerini ağırladı. 

2 BİN KİŞİ KATILDI!

2 bin kişinin katılım sağladığı geceye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın yanı sıra; Denizli siyaset, iş ve cemiyet hayatı yoğun katılım sağladı. 10.10 Party`de Dj performans eşliğinde eğlenen konuklar, NON Cafe`nin benzersiz atmosferinde uzun uzun vakit geçirdi.

“MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK KEYİF ALDIM”

BabaAdam olarak sosyal medyada fenomen olan Daire215 Ajans Medya Tanıtım kurucusu Hasan Balkanay, ortağı olduğu işletmelerinde misafirlerini ağırlamaktan büyük keyif aldığını ifade etti. Balkanay, yaz boyunca devam eden yoğun ilginin hiç kaybolmadığını, artık kışlık alanları ve Denizli`nin cafe anlamında ilk cam bahçesiyle de hizmetlerine kış boyunca da devam edeceklerinin altını çizdi. Hizmet kalitelerinin devam edeceğinin sözün veren Balkanay, bu projesiyle bir markanın bu defa çekirdeğinden değil, toprağından başlayan hikâyesinden dâhil olmuş olmanın bir reklamcı kimliğiyle de oldukça katkı sağlayıcı olduğundan da bahsederek, benzer proje ve ortaklıklara devam edeceğinin sinyallerini verdi.

non-cafe-denizli-yuruyus-yolu4non-cafe-denizli-yuruyus-yolu2non-cafe-denizli-yuruyus-yolu3non-cafe-denizli-yuruyus-yolu1