İstanbul’da nakliyat sektörüne yeni bir soluk getiren Atacan Nakliyat, verdiği profesyonel ve kaliteli hizmetler ile müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. İstanbul ve çevre illerde Evden Eve Nakliyat ve Şehirler Arası Nakliyat çözümleri sunan Atacan Nakliyat, deneyimli kadrosu ve teknolojik araç filosu ile vatandaşların çözüm ortağı oluyor.

Profesyonel Hizmet

Atacan Nakliyat, ev taşıma, ofis taşıma, eşya depolama ve şehirler arası nakliyat gibi konularda çözüm odaklı ve uygun fiyatlı hizmetler sunmaktadır. 140 araçlık dev filosu ve alanında uzman çalışma kadrosu ile eşya ambalajlama anından itibaren ev düzeni konularına kadar her konuda müşterilerine yardımcı olmaktadır.

Uygun Fiyat Politikası

Atacan Nakliyat, en ekonomik nakliye firması olarak göze çarpmaktadır. Verdiği üstün kaliteli hizmetin uygun fiyatlı olması, ekonomik anlamda müşterilerini mutlu etmektedir.

İstanbul Evden Eve Nakliyat

Atacan Nakliyat, ev eşyalarınızın ambalajlanması sürecinden itibaren müşterilerine yardımcı olmakta, teknolojik araçları ve güler yüzlü çalışanları ile eşyalara zarar vermeden evden eve nakliyat sürecini gelişmiş teknolojik araçları ile tamamlamaktadır.


Şehirler Arası Nakliyat

İstanbul merkezli olan Atacan Nakliyat, tüm il ve ilçelere uygun fiyatlı nakliye işlemi sağlamaktadır. Hızlı, güvenilir ve sigortalı bir şekilde nakliyat işlemlerini aynı gün içerisinde gerçekleştirir.

Eşya Depolama

Atacan Nakliyat, eşyalarınızı adresinizden teslim alır, sizin yerinize depolar, istediğiniz zaman istediğiniz yere nakliyesini gerçekleştirir. Korumalı depoları sayenizde eşyalarınız ilk günkü gibi temiz ve sağlam kalır.

Asansörlü ve Sigortalı Hizmet

En gelişmiş asansör teknolojilerini kullanan firma taşıma sırasında eşyalarınızı sigortalar, evden eve nakliyat sürecinde oluşacak en ufak bir zararınızı bile anında karşılar.

Kalite ve uygun fiyatı bir arada bulabileceğiniz tek nakliye firması olan Atacan Nakliyat, K3 Yetki Belgesi’ne sahiptir. 1983 yılından bu yana nakliye sektörüne yeni bir soluk getiren ve verdiği tüm hizmetleri layıkıyla yerine getiren firma, ISO 2001 Kalite Kontrol Belgesi’ne sahiptir.

“Daima en iyi olmak vazgeçilmez hedefimizdir” sloganı ile yaptığı işin hakkını veren ender nakliye firmalarından olan Atacan Nakliyat’a 0532 356 62 85 numaralı telefondan ulaşabilir, rezervasyon yaptırabilir, bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz.