Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada dokuz askerin şehit olduğunu, dört askerin yaralandığını duyurdu. Bakanlıktan, "Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Temasta ilk belirlemelere göre 15 terörist etkisiz hale getirilmiştir" açıklaması yapıldı.

ŞEHİTLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi.

Geleneksel yağmur duası ve Bozdağ Buluşması için geri sayım başladı Geleneksel yağmur duası ve Bozdağ Buluşması için geri sayım başladı

Bu acı olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dileriz" ifadeleri yer almaktadır.