Denizli'de Jeotermal Ana Boru Hattı Patladı Denizli'de Jeotermal Ana Boru Hattı Patladı

Miraç Kandili sebebiyle yurdun her bir köşesinde Müslümanlar bir araya gelip dualar eşliğinde ibadetlerini gerçekleştirdi. Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii-Külliyesi vatandaşların akınına uğradı. Cami dışına taşan kalabalık hep beraber dualar eşliğinde ibadet etti.

Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii-Külliyesi’nde gerçekleştirilen programa vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Yoğunluktan içeri giremeyip avluda namaz kılan vatandaşlar oldu. Hep bir ağızdan ilahiler söyleyip dualar eden vatandaşlar Miraç Kandilini hep beraber kutladı.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Unutulmadı

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii imamlarının Kuran’ı Kerim okumasıyla başlayan program, ilahiler eşliğinde devam etti. Cemaatle beraber Yatsı Namazı kılındıktan sonra dualar edildi. Edilen toplu dualarda, Şehitler, Gaziler ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlar unutulmadı. Vatanın birliği ve bütünlüğü için, mazlumlar için ve Kudüs için dualarda edildi.

Büyükşehir’den Lokma İkramı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Miraç Kandili için tüm camilerde lokma dağıtıldı. Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii-Külliyesi’ne gelen vatandaşlar İbadetlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından ikram edilen lokmaları yiyerek Cami’den ayrıldı. Vatandaşlar ikramlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. mirac-kandilinde-denizlide-camiler-doldu-tasti-1

Kaynak: Genççivrilgazetesi