Kültür ve sanat etkinliklerine devam eden Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı üç gün sürecek Gençlik Festivali’nin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Haluk Levent konseri ve fener alayı gerçekleştirilecek.

Düzenlenen etkinliğe, 27 Ağustos Cumartesi günü Yeni Türkü ve Merkezefendi Belediyesi Orkestrası, 28 Ağustos Pazar günü Tanju Güneş ve Bir Kişi Arkeolog, 29 Ağustos Pazartesi günü ise Can Gox ve Homeless sahne alacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise Haluk Levent ve Roll Back konserde sevenleriyle buluşarak, büyük zaferin mutluluğunu doyasıya yaşatacak. 27, 28, 29 ve 30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan konserler saat 20.30'da başlayacak. Festival alanına giriş saati ise 13.00 olarak belirlendi. Merkezefendi Gençlik Festivali ve 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri ile birbirinden değerli sanatçılar şarkılarını seslendirerek vatandaşlara festival coşkusunu yaşatacak.

DENİZLİLİLER FENER ALAYINDA YÜRÜYECEK

Merkezefendi Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlenecek. Fener alayı saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nin önünden başlayacak ve tekrar MKM konser alanında sona erecek.

“KONSERLERDE COŞKU VE GURURU YAŞAYACAĞIZ”

Merkezefendi’yi kültür ve sanatın merkezi haline getireceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sanata ve sanatçıya gerçekleştirmiş olduğumuz festivallerle destek olmaya devam ediyoruz. Merkezefendimizde üç gün sürecek Gençlik Festivalimiz birbirinden ünlü sanatçıların katılımıyla 27 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 29 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise Haluk Levent’in konseriyle coşku ve gurur yaşayacağımız bir konser gerçekleştireceğiz. Merkezefendili ve Denizlili tüm vatandaşlarımızı Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında yapacak olduğumuz Gençlik Festivalimize ve 30 Ağustos Zafer Bayramı için düzenleyeceğimiz fener alayı ve Haluk Levent konserine bekliyorum” diye konuştu.

MERKEZEFENDİ’DE FESTİVAL VE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANACAK (5)MERKEZEFENDİ’DE FESTİVAL VE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANACAK (3)MERKEZEFENDİ’DE FESTİVAL VE 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANACAK (2)