Denizli'de uzun zamandır Çınar bölgesinde müşterilerine hizmet veren Mega Merve&Nihat Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi 2. Şubesini Merkezefendi ilçesi Bahçelievler mahallesinde müşterilerinin hizmetine açtı. 

Açılışa Merkezefendi Belediye başkanı Şeniz Doğan, Berberber Odası Başkanı Yakup Güler, işletme sahipleri Merve ve Nihat Yenal'ın yanında çok sayıda davetli katıldı. Kurdela kesiminden önce konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeye yeni bir işyeri daha kazandırdıklarını belirtti. Doğan, "Merkezefendi Belediyesi olarak yeni işyeri açan her esnafımızın yanındayız. Konusu kadınlarla ilgiliyse benim için çok daha önemli. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. 

Mega Sac Tasarim Merve Nihat Denizli 11

Mega Merve Nihat Saç Tasarımı ve Güzellik merkezi sahipleri Merve ve Nihat  Yenal, "Şubemizin açılışı için dostlarımızla birlikteyiz. Daha güzellerini başarmayı istiyoruz. İşimizde başarılı olmak her zaman hedefimiz, aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önemli, eşimle birlikte birbirimizi destekliyoruz. Allah gönlümüze göre versin inşallah. Açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. 2. Şubeyi açtığımız için mutluyuz. inşallah ilerleyen zamanlarda yenilerini açarız." ifadesini kullandı.

Salon Esinti Sahibi Veysel Candan, "Yıllardır komşuluk yaptığımız Merve ve Nihat çiftinin şube açılışına geldik. Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar dilerim." dedi. 

Sakarya Geyve’de Satılık Arsa Piyasası ve Yatırım Fırsatları Sakarya Geyve’de Satılık Arsa Piyasası ve Yatırım Fırsatları

Mega Sac Tasarim Merve Nihat Denizli 5AMega Sac Tasarim Merve Nihat Denizli 6AMega Sac Tasarim Merve Nihat Denizli 12Mega Sac Tasarim Merve Nihat Denizli 7Mega Sac Tasarim Merve Nihat Denizli