Denizli’de tatlı ve unlu mamulleri ürünleriyle 2014 yılından beri hizmet sektöründe olan Mahir Pastaneleri, ‘En Tatlısı’ sloganıyla çıktığı yolda ikinci bir tesisi Zeytinköy Mahallesi’nde hizmete açtı. Denizli’nin birçok pastane, kafe ve işletmelerine tatlı ve unlu mamulleri hizmeti sunan Mahir Pastaneleri adeta Denizli’nin tatlı merkezi haline geldi.

Mahir Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yurtsuz, 2014 yılında başlayan imalat serüvenini bugün Zeytinköy Mahallesi’nde açtığı kafe-pastane hizmetiyle taçlandırdı.

Zeytinköy Mahallesi Vatan Bulvarı üzerinde gerçekleşen açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, HDP Milletvekili Adayı Abdullah Koç ve beraberindeki heyet ile Memleket Partisi Milletvekili Adayı Erhan Derici ve heyeti katıldı. Açılışta Deva Partisi İl Başkanı Bekir Kırar ve heyetinin yanı sıra Denizli Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkan Vekili ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mahir Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yurtsuz, bu özel günde açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, amaçlarının Denizli’de en güzelini ve en kalitelisini Denizlilerle buluşturmak olduğunu söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, üç kuşaktır devam eden bir işletmenin yoluna emin adımlarla gitmesini takdir ettiklerini ve Zeytinköy’de açtıkları ikinci şubenin tüm Denizlilere hayırlı olmasını diledi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı, Pamukkale Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Milletvekili Adayı Erhan Derici de, birer konuşma yaparak, işletmeye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

mahir-pastaneleri-denizli-1