Lida İnceltici Jel; cilt üzerindeki sorunların giderilmesine yardımcı olarak derinin pürüzsüzlüğüne kavuşmasını sağlayan bir üründür. Kadınlarda olduğu kadar erkeklerde de görülen selülit, cilt üzerinden yapılan iyileştirici etkilerle ortadan kalkabilir. Selülitli bölgede, portakal kabuğunun dış dokusuna benzeyen bir doku oluşur. Lida Jel jel, bu görünümün ortadan kalmasına yardımcı olmak için kullanılır. Selülit tedavisinde kremlerle cildi dışardan desteklemek kadar içerden de doğru beslenme şekliyle yardımcı olmak cilt probleminin çözüme kavuşmasını sağlar. Lida Jel, yapısının jel olması sayesinde ihtiyaç duyulan bölgelere kolaylıkla dağıtılır. Bu jeli hem diyet hem spor ile desteklediğinizde sonuçlarına daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Lida Jel İnceltici Jelin Faydaları Nelerdir?

Selülit tedavisinde sıkça kullanılan markalardan biri Lida Jel’dir. Lida jel içerisinde bulunan Carnitine, Panthenol gibi etkenlerin iyileştirici etkilere sahip özelliğinin olması tercih edilmesini sağlar. Aynı zamanda glutensiz olan ürün çölyak rahatsızlığı olan kişiler dahil hassas insanlartarafından kullanılabilir. Lida inceltici jelin diğer faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Uygulanan bölgedeki yağ yakımını hızlandırır.
  • Hoş kokusu sayesinde koku duyarlılığı olan kişilerin rahatsız olmasını engeller.
  • Selülit tedavisinin yanında ciltte oluşmuş akne tedavisine de yardımcı olur.
  • Ciltte rahatlatıcı bir etki oluşturarak vücudun ölü derilerden arınmasına katkıda bulunur.
  • Cildin elastikiyetine kavuşmasını destekler.

Kremin faydaları hakkında bilgilenen insanlar ‘’Lida Jel Nedir?’’ sorusunun cevabını arar. Lida jel, cilt yüzeyindeki problemli görünümü iyileştirerek o görüntünün tekrar meydana gelmemesi için kullanılan bir jeldir.

Lida Jel İnceltici Ne Kadar Kullanılır?

Lida inceltici jelin kullanımı ihtiyaç duyulan bölgedeki problemin büyüklüğü ile doğru orantılıdır. Kullanımdan fayda görülmesi için belirli bir süre hiç aksatmadan kullanılmalıdır. Minimum iki aylık bir kullanım sonrasında ürün kullanımına devam edip etmemek cilt problemine göre değişkenlik gösterir. Lida Jel’in etkisi kullanmaya başladıktan hemen sonra hissedilir. Fakat bu etkinin derecesi de selülitli bölgenin büyüklüğüne göre değişkenlik gösterir. Birinci derece selülitli olan kişiler daha az bir kullanım ile tedavi edici etkileri görürken üçüncü derece selülitli insanlar da bu etki süresi uzayabilir. Yılın her döneminde kullanılmaya müsait Lida kremi vücut bakım rutininize dahil edebilirsiniz. İhtiyaç duyulan bölgelere masaj şeklinde uygulayarak selülit tedavisi sonrası tekrar oluşumunu engellemek için kullanabilirsiniz.