HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

3. Lig 2. Grup'ta haftayı Kemerspor 2003 galibiyeti ile kapatan Kızılcabölükspor, şampiyonluk rotasında emin adımlarla ilerlerken, 26 maçta attığı 51 golle de 3.lig takımları içinde en golcü takım konumunda.

Geçen sezon 26. hafta itibariyle 41 gol atıp, 33 gol yiyen ve 43 puanla 4. sırada bulunan sarı-kırmızılılar, bu sezon 26. hafta sonunda 51 gol atıp, 30 gol yedi ve 44 puana ulaşarak 3. sırada yer aldı.

Taraftaları önünde rakiplerine sahayı dar eden ve 3. Lig'deki en başarılı sezonunu geçiren Kızılcabölükspor, en çok gol atan takım olarak dikkat çekerken, +21 averajıyla da en iyi 2. takımı durumunda.

kızılcabölükspor

YALÇIN: PES ETMEK YOK

Kemerspor 2003 zaferinin başmimarı Kadir Kurt, profesyonel liglerde ilk golüne imza attı. Devre arası Denizlispor U-21 takımından transfer edilen ve stoper mevkisinde oynayan Kadir, Kemerspor 2003 maçının son anlarında hava toplarında etkili olmak için ileriye çıkmıştı.

Takımına hayat veren golü 90+2. dakikada kafa vuruşu ile kaydeden Kadir, takım arkadaşları ile birlikte büyük sevinç yaşadı. Teknik patron Ali Yalçın, "Pes etmek yok. Son düdüğe kadar şampiyonluğu kovalayacağız. İnancımız tam" diye konuştu.

kızılcabölükspor

kızılcabölükspor

kızılcabölükspor

kızılcabölükspor

kızılcabölükspor