2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini noktalayarak karnelerini alıyor. Büyük gayret ve özveri ile çalışıp Karne alan bütün öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Kırar  mesajında; "Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Denizli’mizde de 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini tamamlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.
İyi bir eğitimle yetişmiş nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin yolu eğitimden geçmektedir.
Bizler biliyoruz ki; bilgi ve teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği günümüz dünyasında, milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacak bireyler sevgili öğrencilerimiz,gençlerimizdir.
Biz sizin her zaman yanınızdayız.
Okuyan, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı güçlü nesiller için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.