Temelleri 2004 yılında atılan OKD Polimer, yıllardır kestamit çubuk ve levha üretimi gerçekleştiriyor. Kurulduğu günden bu yana kararlılıkla ve özveriyle sürdürülen bu yolculukta hedefi verimliliği artırmak ve kaliteden ödün vermeden büyümektir. 20 yıldır geniş kapasiteli üretim tesisinde faaliyet gösteren firma, müşterilerin beklentilerini anlamayı ve karşılamayı temel prensip olarak belirliyor. Buna bağlı olarak da OKD Polimer'in müşteri portföyünün her geçen gün büyümesi asla tesadüf değil. 7/24 sistematik işleyişle hizmet sunan firma, dinamik kadrosu ve uygun fiyatlı çözümleriyle günümüzdeki konumunda yer alıyor.

Sektörler Gereksinimlerine Özel Teknolojik ve Güvenilir Çözümler 

Teknoloji ve plastik sektöründeki lider isimler arasında öne çıkan OKD Polimer, CNC ve işleme makinelerine dair sunduğu pratik hizmet çözümleriyle sektörde çığır açıyor. Kalite standartlarına uygunluğu ve güvenilirliği ile öne çıkan OKD Polimer, müşterilerine mükemmel bir deneyim sunuyor.

Firmanın temel odak noktası polyamid üretimi olarak da bilinen kestamit sektöründe öncü olmaktır. Polyamid, günümüzde önemli mühendislik plastikleri arasında yer almakta ve OKD Polimer’in üretim hızını ve gelişimini olumlu yönde etkilemektedir. Firmanın kalite standart belgeleri, müşterilere sadece üst düzey ürünler sunmakla kalmayıp aynı zamanda güven vermektedir.

73 Yaşındaki Polonyalı Turistin Ölüm Sebebi Belli Oldu 73 Yaşındaki Polonyalı Turistin Ölüm Sebebi Belli Oldu

OKD Polimer'in sunduğu sektörler arasında kayma plakalarından iş makinelerine, inşaattan madenciliğe, demir çelikten denizciliğe kadar birçok alanda faaliyet göstermektedir. Buna bağlı olarak, firmanın neredeyse en önemli sektörlerde büyük bir etkisinin olduğunu söylemek mümkün. 

Firmanın hizmetleri arasında, özel projelerden seri üretime kadar uzanan çeşitli alanlarda çözümler yer alıyor. OKD Polimer, şu ana kadar birçok prestijli kuruluşla başarılı iş birlikleri gerçekleştirmiştir. Kayma plakalarının mükemmel performansı, iş makinelerinin güvenilirliği, inşaat sektöründeki dayanıklılık, madencilik ekipmanlarının dayanıklılığı ve denizcilikteki uzun ömürlülük konularında referanslar, kalitesini ve güvenirliğini kanıtlıyor.

Ar-Ge ve Ür-Ge Çalışmalarında Kazandıran Avantajlar

OKD Polimer'in endüstriyel alanlara sunduğu malzemelerden olan kestamit, birçok malzemenin yerini alacak şekilde tasarlanmıştır. Hafif, korozyona dirençli, düşük sürtünme katsayısı, tasarım esnekliği ve sessiz çalışabilme özelliklerine sahip olan kestamit levha ve çubuk ürünleri neredeyse her sektörde yerini alıyor. Demir, çelik, alüminyum ve pirinç gibi birçok malzemenin yerine kullanılan kestamit, gelişmiş üretim tekniklerinde üretiliyor.

Hızlı, kaliteli, ekonomik ve kolay bir şekilde üretilen bu ürünler Ar-ge ve Ür-ge çalışmalarına da destek oluyor. OKD Polimer tarafından üretilen bu ürünleri kullanan birçok şirket, üniversite, enstitü ve kamu kuruluşu Ar-ge ve Ür-ge çalışmalarında kestamit ürünlerini kullanıyor. Bunun nedeni ise bu özel ürünlerin birçok avantaj sunmasıdır. OKD Polimer, araştırma ve geliştirmeye büyük önem verdiği için yenilikleri benimsiyor.

OKD Polimer, Entegre Yönetim Sistemiyle Geleceğe ve Sektöre Yön Veriyor

OKD Polimer, müşteri memnuniyetini sağlamak, çalışan sağlığını korumak ve çevreyi korumak amacıyla uluslararası standartlara uygun bir Entegre Yönetim Sistemi'ni kurmuştur.  Bu sistem, kurumsal hedefleriyle birebir uyumlu olup iş süreçlerimizin etkin bir şekilde yönetilmesini ve sürekli iyileştirmeyi hedeflemektedir.

Entegre Yönetim Sistemi, kalite süreçlerini sağlıklı bir şekilde işletebilmek için gerekli rollerin tanımlandığı ve sorumlulukların belirlendiği bir yapıya sahiptir. Bu sorumluluklar, sadece yönetimi değil aynı zamanda tüm departmanları, müşterileri, alt tedarikçileri ve teknik destek sağlayıcılarını kapsamaktadır.

Entegre sisteminin kurulma süreci, şirket genelinde çalışanların katılımını sağlamayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda kalite, çevre ve iş sağlığı güvenliği risklerini belirlemeyi, analiz etmeyi ve planlı aksiyonlarla kabul edilebilir seviyeye indirmeyi hedeflemektedir. Bu sistem, bir takım ruhu ve sorumluluk bilinci oluşturarak şirketin her alanında kalitenin standartlarını aşmasını sağlayacaktır.