HABERDENİZLİ.COM / Mutlu KELİŞTİ

Denizli’nin Pamukkale ilçesi, Kayalık Caddesi’nde faaliyet gösteren Kaplan Güvenlik firması sahibi Hatice Kaplan, müşterilerine en iyi teknik servis hizmetini en uygun fiyat garantisiyle sunduklarını belirtti. Kaplan, “Bilgisayar ve Güvenlik çözümleriyle ilgili her alanda sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde, profesyonel teknik ekibimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Güvenliğin en önemli sorunlardan biri olduğu günümüzde işyeri, ev, fabrika, okul ve sitelerin güvenlik kamera ve alarm sistemlerini en uygun fiyata sunuyoruz.” dedi.

4 bin 500 ürün çeşidiyle bu alanda hizmet verdiklerini ifade eden Kaplan, “Denizli’nin yerel markasıyız, ulusal çözüm ortaklarımızla 12 yıldır en uygun fiyat garantisi veriyoruz. Güvenlik ve alarm sistemi hizmeti almak isteyen vatandaşlarımız Kaplan Güvenlik’ten fiyat almadan karar vermemelerini öneriyoruz.” dedi.

Hizmet alanlarının, akıllı bina çözümleri, işyerleri için kartlı geçiş ve bekçi tur sistemleri, muhasebe program çözümleri, bariyer sistemleri, yangın sistemleri, kamera ve alarm çözümleri ve aksesuar grupları olduğunu belirten Kaplan, “Denizli’ye 12 yıldır hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Her şey Denizlimiz için, Denizlimiz’i önemsiyor, müşterilerimizin bütçelerini düşünüyor, sorun değil çözüm üretiyoruz. Bütün ürünlerimizde 3 yıl birebir değişim garantisi veriyoruz.” dedi.