İstanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları arasında Hekimoğlu Sigortalı Nakliyat, en çok tercih edilen nakliyat firmaların başında geliyor. Bunun sebebi demontaj & montaj paketleme ve ambalajlama yapmasının yanı sıra eşyalarınıza istisnasız nakliye sigortası yapıyoruz. Hekimoğlu Sigortalı Nakliyat sosyal medyadaki tüm yorumlarda 5 yıldız toplamış bir firmadır. Müşteri memnuniyetinde kendini ispatlamış bu nedenle nakliyat firması deyince ilk akıllara gelen firmadır. Paketleme konusunda eşyalarınıza zarar gelmeden özenle paketliyoruz. Aynı zamanda eşyalarınızın taşınması sırasında oluşabilecek tüm hasarları ortadan kaldırıyoruz. Eşyalarınızı tüm hasarlardan muhafaza ederek hem taşınabilirliği kolaylaştırıyoruz hem de eşyanıza herhangi bir zarar gelmesini engelliyoruz. Beraber buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar, oturma grupları, koltuklar, yatak ve dolaplar gibi mutfak ev eşyalarının yanı sıra evde piyano, antika gibi eşyaları zarar görmesini en aza indirerek farklı paketleme hizmeti veriyoruz.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Firması olarak taşıma işine başlarken ilk olarak deneyimli güler yüzlü personelimiz ile sizi taşınma süreci hakkında ayrıntılı bilgilendirme yaparak profesyonel iş dağılımını eşyaların detaylı demonte ve montaj işini paketleme için ambalaj malzemesi seçimini ve uygun boydaki araç büyüklüğünü göre hizmet veriyoruz.

Deneyimli saha elemanlarımızla modern araç filomuzla hijyenik ve bol ambalaj malzemelerimiz İstanbul’daki tüm müşterilerimizin hizmetindeyiz. Hekimoğlu Sigortalı Nakliyat olarak en önemli hedeflerimizden biri huzurlu sağlıklı bir taşınma hizmeti sunmaktır.

Sigorta ile eşyalarınız güvencede

Hekimoğlu Sigortalı Nakliyat olarak eşyalarınız taşıma esnasında herhangi bir olumsuzluğa karşı önlem için taşınma esnasında eşyalarınız sigortalanıyor. Uygulanan fiyat ise ekspertiz şefi tarafından eşyalara biçilen fiyattır. Eşyalarını taşıma esnasında herhangi bir zarar gelmesi takdirde zararın sigorta şirketi tarafından ödenir. Özel eşyalar sigorta kapsamında yer almıyor. Bunlar özel değerli takı, antika, değerli tabla ve değerli tabak, çanak vb eşyalardır. Bu gibi eşyalara zarar geldiğinde ise firmamız bu zararı karşılamaktadır. Hekimoğlu Sigortalı Nakliyat olarak biz elimizden gelenin en iyisi yapma gayreti içerisindeyiz. Sitemizde 7/24 canlı destekle sizlere her sorunuza cevap verme hizmeti veriyoruz.