Hygieia’nın başı 2 bin 100 yıl sonra güneşi gördü Hygieia’nın başı 2 bin 100 yıl sonra güneşi gördü

Instagram aracılığı ile kazanç sağlamak isteyen kullanıcılar ilk olarak takipçi sayılarını artırmalıdır. Bunun için de etkileşim oranlarını artıracak buy linkedin followers işlemleri gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Sık ve düzenli gönderi paylaşımı, hashtag kullanımı, hikaye paylaşımı, yorumlara cevap verilmesi, hikayelere atılan mesajlara cevap verilmesi gibi çeşitli işlemler sayesinde hesabınızın etkileşimi artacak “keşfet” listesinde üst sıralarda yer almaya başlayacaktır. Bununla beraber hikayenize ekleyeceğiniz linkler, anket ve soru cevap uygulamaları da etkileşim oranını artıracaktır. Hikayenize link eklemek için yukarı sürükleme yaparak çıkartmalar bölümünde yer alan “bağlantı” kısmına eklemek istediğiniz linki yazın ve “bitti” butonunu seçerek işleminizi tamamlayın. Eğer eklediğiniz link reklamını yapmış olduğunuz bir ürünün internet alışveriş sayfası ise daha fazla kullanıcıyı firmaya yönlendirmiş olur kazancınızı da artırmış olursunuz. Ayrıca takipçi sayınızın artması için pratik hizmet sağlayan Bayigram ile takipçi satın al paketlerine 15 TL’ye üstelik ömür boyu garantili olarak sahip olabilirsiniz.

Story’ye Nasıl Link Eklenir?

Hikaye yani story paylaşımlarınıza link eklemek için çıkartmalar sekmesini kaydırarak “bağlantı” butonundan linki ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz linkin doğru olması takipçilerinizin internet sayfasına ulaşabilmesi için oldukça önemlidir. Özellikle tanıtımını yaptığınız ürünlerin linki kullanıcıları direkt satın alma sayfasına yönlendireceği için paylaşımlarınızda doğru linki kullanmanız oldukça önemlidir. Takipçileriniz linke tıkladığında etkileşiminiz de artacağı için hesabınızın popülerliği yükselecektir. Firmalar reklam ve işbirlikleri için yüksek takipçisi olan ınfluencer hesaplarını tercih etmektedir. Takipçi sayınız istediğiniz düzeyde değilse Bayigram internet adresinden beğeni satın al paketlerinden yararlanabilir yüksek kaliteli takipçi içeren ekstra takipçi hediyesine de sahip olabilirsiniz.

Instagram’da Hikayedeki Link Nasıl Açılır?

Hikayenize eklenen link takipçilerinizin dokunması ile direkt olarak açılacaktır. Eklediğiniz ürün linkini satın almak isteyen kullanıcıları internet sayfasına yönlendirmektedir. Bu nedenle doğru link paylaşımı satış ve pazarlama açısından önemlidir.

Instagram’da kimler link Verebilir?

İsteyen her kullanıcı hikayesinde link paylaşımı yapabilir. Bunun için satış ve pazarlama zorunluluğu yoktur. İzlenmesini istediğiniz ya da beğendiğiniz bir video linkini de takipçilerinizin izlemesi için link olarak hikayenize ekleyebilirsiniz. Ancak daha çok link ekleme işlemini reklam ve satış amacıyla kullanan ınfluencerlar bu sayede popülerliğini de artırmaktadır. instagram takipçi satın al bulunan Bayigram ile takipçi, izlenme, yorum, kaydetme, profil ziyareti ve çok daha fazlasına ulaşabilir avantajlı indirimlerle ihtiyacınız olan paketi güvenle satın alarak etkileşim oranınızı artırabilirsiniz.