Denizli’ye bağlı Serinhisar ilçesinde kuruyemiş fabrikasına dadanan hırsızlar, fabrikada bulunan çelik kasayı oksijen ile keserek içinde bulunan yaklaşık 200 bin liralık nakit parayı çalıp kaçtı. Hırsızların, fabrikadan çıkarken güvenlik kamerası kayıtlarını da aldığı öğrenildi. 

Olay, Serinhisar Leblebiciler Sitesindeki gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre site içerisinde yer alan bir fabrikaya gelen hırsızlar, güvenlik kameralarını etkisiz hale getirdikten sonra kasanın bulunduğu odaya girdi. Kasayı yanlarında getirdiklerini oksijen ile kesen hırsızlar, kasayı açtıktan sonra içinde bulunan yaklaşık 200 bin lira nakit para ile çek ve senetleri aldı.

GÖRÜNTÜLERİ KAYDEDEN DİSKLERİ DE ALMIŞLAR

Kimliği belirlenemeyen hırsızlar, para ile çek ve senetleri alıp kasanın bulunduğu odadan çıktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerini kaydeden diskleri de alarak kayıplara karıştı. Kasayı kesilmiş halde şirketin temizlik görevlisi bulurken, fabrikada bekçinin bulunmadığı öğrenildi.  Polis, kaçan hırsızları bulmak için çalışma başlattı.