Muhabir: M. Emin KELİŞTİ

Denizli'de görev yapan ulusal ve yerel gazete temsilcileri Denizli Gazeteciler Cemiyeti koordinesinde Denizli'nin Güney ilçesinde tarihi, kültürel ve turistik yerleri gezdi. 

DGC üyelerine ev sahipliği yaptı. Gazetecileri, ilçe turizmi açısından önemli yerlerden biri olan Cindere göletinde tekne turuna çıkaran başkan Ayhan burada bir açıklama yaptı. 

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, "Güney, tarımda turizmde ilerleyen bir ilçe haline geldi, önümüzdeki dönem bunu artırarak devam edeceğiz. İlçemizin alt ve üst yapı sorunlarını çözdük. Eğitim alanında da çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimizde üniversite var. Gazeteci arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin güzelliklerini gezeceğiz. İlçe merkezinde restore ettiğimiz tarihi mekanları, Güney şelalesini, sosyal tesisleri ve yüzme havuzunu gezeceğiz. İlçemizin tanıtımına basın yoluyla katkı sağlayabilirseniz seviniriz. Tüm vatandaşları Güney'in güzelliklerini görmeye davet ediyorum." dedi. 

guney-denizli2

Denizlili gazeteciler, Güney Şelalesi, Cindere Barajı, tekne gezisi, yüzme havuzu, restore edilen mekanlar gibi, ilçenin tarih, kültür ve turizm alanında önde gelen noktalarını ziyaret etti.

guney-denizli3

guney-denizli

WhatsApp Image 2022-07-30 at 15.37.00

guney-denizli1