Denizli'de yaşayan Garipköylüler düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. Kelleci Kardeşler Restorant'da gerçekleştirilen gecenin onur konuğu, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Eşi Berrin Zolan ile birlikte salona girdiği andan itibaren yoğun alkış alan Başkan Zolan tek tek masaları dolaşarak hemşerileri ile selamlaştı. 
Daha sonra ise alkışlar eşliğinde sahneye davet edilen Başkan Zolan ise konuşmasına kendisi için söylenen güzel sözlere teşekkür ederek başladı. Bu tür buluşmaların sayısının artırılması gerektiğinin altını çizen Başkan Zolan, " Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim toprakların, Garipköyümün güzel insanları ile buluşmamızı sağlayan, buraya kadar gelerek bu gece bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum.  Bu buluşmaların biri Denizli'de biri ise Garipköy'de olmalı. Bu buluşmalar bizi birbirimize yakınlaştırır" dedi.
Bu yoğun temponun enerjisini Garipköy'den alacağız. Burada sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İyi ki geldiniz. Ayağınıza sağlık."