Yaz ayının gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte düğünler de artmaya başladı. Tabi düğün öncesi ev hazırlığı da oldukça önemli bir aşamadır. Bazı çiftler için bu durum birkaç yıl önceden başlamaktadır ve buna karşın birçok çiftin hazırladıkları bir evlilik listesi bulunmaktadır. Fakat bazı durumlarda yeni ev düzmek zor olabilir. Bu gibi durumlarda ise çiftler nelerin eksik olduğunu veya nelerin alınması gerektiğini bilemeyebilirler.

Evlilik hazırlıklarının en önemli kısmı belki de ev alışverişi olabilir. Alışveriş esnasında hazırlıklı olmak tabiki alışverişi keyifli bir hale dönüştürebilir. Bu yüzden öncesinde mutlaka bir liste hazırlamanızı önerebiliriz. Peki bu listede neler olmalı diyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Yeni Evlenenlerin Alışveriş Listesi Nasıl Olmalı?

Boş bir evi doldurmak ilk başlarda zor gelebilir. Modern ve trend mobilyalar ile içinizi ısıtacak ev dizmek için ilk olarak oturma odasından başlayabilirsiniz. Oturma odası için günümüzde daha çok L koltuklar tercih edilmektedir. Bununla birlikte L koltuğa uyumlu 2 adet berjer seçilerek bir takım oluşturabilirsiniz. Oturma odalarının en önemli ikinci takımı ise yemek odası takımıdır. Evde belkide en çok vakit geçireceğiniz mobilyalardan biridir yemek masası ve sandalyeleri. Bu nedenle bir evin olmazsa olmazı olan yemek odası takımı için yeni evli çiftler seçim yaparken oldukça dikkatli olmalıdır. Misafiri çok olan yeni evli çiftler daha alanları varsa daha büyük yemek masalarını tercih ederek kalabalık misafir grupları geldiğinde daha rahat edecektir.

Oturma odasında özellike yan sehpalar ve zigonlar oldukça ihtiyacınız olacak parçalardan sadece bazılarıdır.

Yeni Evli Çiftler İçin Yatak Odası Seçimi

Yatak odası takımı seçerken ince eleyip sık dokumakta fayda var. Bütün günün yorgunluğunu, geçen günün stresini atacağınız yatak odalarında rahatlık ve konfor en önemli şeylerden biridir.Bununla birlikte yatak odanızdaki parçaların uyumlu ve göz yoran parçalar olmaması daha rahat bir uyku geçirmenizi sağlayacaktır. Yatak başlığı,baza, şifonyer ve gardırop modellerini seçerken fonksiyonel olarak ihtiyacınızı karşılayacak modelleri tercih etmenizi öneririz.

Sizde yeni hayatınıza adım atarken yeni eviniz için gerekli tüm mobilya seçeneklerini ve mobilya seçerken size kolaylık sağlayacak düğün paketi seçeneklerine https://www.wehomy.com/ üzerinden ulaşabilirsiniz.