HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Deliktaş Mahallesi'nde yaşayan Emel T'ye ait 'paşa' isimli köpek komşusu M.K. isimli kişi tarafından bir çuvala konulup daha sonra arabanın bagajına konulduğu iddia edildi. Bagaja konulan köpek daha sonra M.K, isimli kişi tarafından arabayla tarlaya salındığı ileri sürüldü.

Köpeğini etrafta göremeyen Emel T. çevredeki esnafların kamera kaydına ulaştı. Kamera kaydını izleyen Emel T. köpeğinin komşusu tarafından bir çuvala konularak araca doğru sürüklendiğini an be an kaydettiğini belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Emel T. şunları söyledi, "Şahıs hakkında yasal süreç devam ediyor. O yüzden ismini veremiyorum. gördüğünüz gibi köpeği çuvala koymuş, sürükleyip arabasının bagajına atıyor. videoyu yakınlaştırıp izlemenizi rica ediyorum. Düşüncelirinizi paylaşırmısınız, sizce kıpırdamazmı kafası görünüyo gibi arabaya yüklerken. Yaşadığını düşünmüyoruz ama adam 'canlıydı öyle çuvala koydum ve tarlaya saldım' diyor. Bende bi umut kayıp ilanı olarak açıyorum şuan. Yaşıyorsa gören duyan olursa lütfen iletişime geçsin. Susmayalım paşayı bulalım ölüsünü yada dirisini istiyorum köpeğimin."

Komşusunun Köpeğini Çuvala Katıp Kaçırdı

Komşusunun Köpeğini Çuvala Katıp Kaçırdı