HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Valiliği'nde bulunan konferans salonun bugün 15.30'da toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Vali Atik, koronavirüs artışları hakkında uyarılarda bulundu.

Vali Atik, "Koronavirüsü ile mücadelede vatandaşların başarısı önemli olacaktır. Hep birlik bu virüsten kurtulacağız. Koronavirüsle mücadelede son hız çalışmaya devam ediyoruz. Koronavirüsü olan vatandaşları evlerinde kontrol ederek çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Vali Atik, "dün bir restoranta yemeğe gittim. Kapıdaki görevli arkadaşımız HES kodumu sordu. Böylelikle HES kodunu sormaları çok hoşuma gitti. Maske, mesafe ve hijyen en büyük silahımız bu. Bunu başarırsak bunun üstesinden geleceğiz. Biraz sosyal ilişkileri askıya alalım, geliş gidişlerimizi azaltalım. Vatandaşımız kendi tedbirini kendi alacak. Vatandaşımız kendini koruyacak başka bu işin çözümü yok. Denizli'de artış devam ediyor. Biz bu artışı ne kadar azaltabilirsek o kadar iyi olacak. Artışı düşürmek bizim elimizde" dedi.

Toplantıya, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı (DENİB) Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı (DTO) Uğur Erdoğan ve Denizli Ticaret Borsası (DTB) İbrahim Tefenlili katıldı.

Toplantı açıklamaların ardından sona erdi.

Denizli Valisi Atik, Koronavirüsü İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Denizli Valisi Atik, Koronavirüsü İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Denizli Valisi Atik, Koronavirüsü İle İlgili Açıklamalarda Bulundu