HABERDENİZLİ.COM

Sınav Koleji olarak 2001 yılından beri eğitim sektörüne yön verdiğini belirten Okul Kurucusu Ferhat Tosun, açıklamalarda bulundu:

"2001 yılında Çınar'da dershanecilikle başladı serüvenimiz. Şuanda ise Denizli'nin en büyük kampüsü olan Sınav Koleji Bahçelievler Şubemizde devam etmekte. 2001 yılında başladığımız işimizin 20 yılını kutluyoruz. Denizli'de 20 yıldır eğitim sektöründe en uzun soluklu kurumlarından birtanesiyiz. Buda güvenilirliğimizin ve işimizi iyi yaptığımızın göstergesidir. Denizli halkı bize güvenip çocukları hatta çocuklarımızı bize emanet ediyorlar. Yeni binamıza geçiş yaptık. Denizli'nin en büyük tesislerinden birisi yaklaşık 50 milyon TL civarında bir yatırım bedeliyle spor tesisleri, kodlama salonlarımız, laboratuvarlarımız, spor tesislerimiz, kapalı spor salonuna, badmintona, golf alanlarından, halı sahalarına, buz pistine kadar bir çok Denizli'de olmayan spor tesislerini barındıran bir kurum burası." dedi.

DENİZLİ BİZE GÜVENİYOR

Eğitim anlamında kendini kanıtlamış olan sınav okulları Türkiye'de de büyümeye devam ettiğini belirten Tosun, "Türkiye'de 30. yılı Denizli'de ise 20. yılı. Türkiye'nin güvenilir markası olduğu gibi Denizli'nin de güvenilir bir markası Sınav Okulları. Yaklaşık 1000 - 1200 civarında her yıl öğrencimiz oluyor. Buda 20 yılda yaklaşık 20 bin aileye ulaştığımızı gösteriyor. Anne ve babalarınada ulaştığımızda bu rakam 60 binleri buluyor ulaştığımız aile sayısı. Buda Denizli nüfusuna oranla iyi bir rakam." dedi.

DENİZLİ'DE 4 ŞUBEMİZ VAR

Tosun, "Şuanda Denizli'de 4 tane şubemiz var. Çınar, Merkez Bankası'nın arkasında 2 tane kurs binamız var. Çamlık'ta VİP kursumuz. Bahçelievler semtinde de Denizli'nin en büyük kampüslerinden birisi olan Sınav Koleji Denizli halkına hizmet vermekten gurur duyuyoruz."

ONLİNE EĞİTİMDE ÇOK İYİYİZ

Tosun, "Eğitim sürecinde zor durumlardan geçiyoruz. Pandemi sürecinde online eğitimlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Online eğitimde de alt yapı açısından çok sağlam olan bir sistemimiz var. Yasakların başladığı 2. gün online eğitimimize başladık Sınav TV olarak kanalımız var kendimize ait. Yabancı ülkelerden bile bizim online eğitim alt yapımızı istediler ve bizlerde paylaştık." ifadelerini kullandı.

DENİZLİ VE TÜRKİYE'DE TEK

Tosun, "Denizli'de ve Türkiye'de tek ve ayrıcalıklı olan bir okuluz aslında. Özellikle ilk okul kısmımızda 4. sınıftan hazırlık grubuna geçiyoruz yani okulumuz ilk okulda 1 - 2 ve 3. sınıf yani 3 yıl ilk okul eğitimi alıyor sınıf öğretmeniyle daha sonra hazırlık grubuna geçiyoruz. Sonra ortaokul öğretmenlerimiz giriyor 4. sınıfa bunun amacıda çocuklarımızın branş derslerinde daha da başarılı olması. Temelleri sağlam şekilde ortaokulu geçmesi." dedi.

Denizli Sınav Koleji Yeni Binasında

Denizli Sınav Koleji Yeni Binasında

Denizli Sınav Koleji Yeni Binasında

Denizli Sınav Koleji Yeni Binasında