Bernotti 79, dünya pazarında yerini almış ve satışları ile adından sıkça söz ettiren profesyonel bir tekstil firmasıdır. Türkiye’de göz alıcı tasarımları ile tarz erkeklerin giyim için tercih ettiği marka, büyümeye ve gelişmeye hızla devam ediyor. Ülkemizdeki takdire şayan başarısı yurtdışında da konuşulmaya başlamış olan Bernotti, Almanya ve Amerika dapazarında kendini gösteriyor.

En kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunan marka, erkeklerin tarzını hareketlendirecek ve onlara farklı bir hava katacak tüm kıyafetleri mağazasında bulunduruyor. Mükemmeliyetçi olduklarını her daim dile getiren şirket, moda bakış açısını değiştirecek özel tasarımları ile de sezona damgasını vuruyor. Özellikle bu pandemi sürecinde tekstil sektöründe oluşan tüm olumsuzluklara göğüs geren Bernotti, yeni sezon kreasyonları ile satışlarında adeta uçuşa geçti!

Kullandıkları kaliteli kumaşlar, tarz kesimler, uzman tasarım ekibinin çalışması sonucu ortaya çıkan dikkat çekici tasarımlar ve usta işçilik ile Bernotti 79, tekstil sektöründe zirvede yer alıyor. Erkeklerin modaya bakış açısını değiştirecek farklı kombinler sunarak giyim sektöründe oldukça iddialı parçalar üretiyorlar. Sosyal yaşamda sıklıkla tercih edilecek parçaların yanında, dünya yeniliklerini üzerinde taşıyan kreatif parçalar da Bernotti raflarında yerini alıyor.

Türkiye pazarında bir numaralı tekstil şirketi olan Bernotti, aynı zamanda globallelmiş bir marka olarak hem Almanya’da hem de tüm Avrupa pazarında kalitesini tüm dünyaya gösteriyor. Siz de kaliteyi ve şıklığı birleştiren, keyifle kullanacağınız kıyafetler arıyorsanız Bernotti 79’a gidin!

İnstagram : https://www.instagram.com/bernotti79/

Facebook : https://www.facebook.com/Bernotti79

Twitter : https://twitter.com/bernotti 79

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8-GwWk07vBxpPC6DdPKTXQ