Çok sayıda davetlinin katıldığı ve açılışı Denizli Baro Başkanı Avukat Adnan Demirdöğer tarafından gerçekleştirilen açılışta konuşan Avukat Sefa Görünmez; “Adil yargılanma hakkının ihlal edilmediği, savunmanın susturulmaya çalışılmadığı güzel bir ülke diliyor ve bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan başta baro başkanımız Adnan Demirdöğer’e ve açılışımızda yanımızda olan tüm değerli davetlilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Görünmez Hukuk ve Danışmanlık ofisini kuran Avukat Sefa Görünmez; kariyerine İstanbul’un önde gelen kurumsal avukatlık ofislerinde başlamış, uluslararası alanda faaliyet gösteren yerli ve yabancı sermayeli perakende, tekstil, enerji, otomotiv, inşaat, ilaç, teknoloji ve finans şirketlerinin uyuşmazlıklarının dava ve tahkim yoluyla çözümü, büyük ölçekli alacaklarının icra marifetiyle takibi ve tahsili, şirket satın alımları, ortaklık ve halka arz projelerinde yer almıştır. Ayrıca merkezi İstanbul’da bulunan ihracatçı aile şirketlerine başta kurumsal yönetim, aile anayasası tanzimi ve işçi-işveren ilişkileri olmak üzere muhtelif konularda hukuki danışmanlık hizmeti sunmuştur.

İstanbul’da bulunduğu sırada Washington D.C. merkezli bir hukuk topluluğunun Uluslararası Mahkemeler Komisyonu yöneticiliğini üstlenmiş ve uluslararası tahkim konusunda çalışmalar yürütmüştür. Aynı zamanda Avrupa Genç Hukukçular Derneği’nde yöneticilik yapmıştır.

WhatsApp Image 2022-09-12 at 14.41.52WhatsApp Image 2022-09-12 at 14.41.52 (1)