Denizli'de yıllardır emlak sektöründe faaliyet gösteren Dilek Öz ve Mehmet Sarıtaş, Özdeniz-Sarıtaş Grup Gayrimenkul İnşaat adı altında yeni işletmelerini hizmete açtı. Gümüşçay Mahallesi Erbakır Caddesi No: 2B/B adresinde kapılarını açan işletmenin bu önemli gününde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Önceki Dönem Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan başta olmak üzere emlak sektörünün önde gelen isimleri ve firmaları açılışta bir araya geldi. Merkezefendi Hükümet Konağı arkasında hizmet verecek işletmenin açılışına kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Açılış öncesi konuşan İşletme ortaklarından Mehmet Sarıtaş, güvenilir değerler üzerine temellerini inşa ettikleri işletmenin yeni yerinde hizmet vermeye devam edeceğini söyledi. Dilek Öz de, tecrübeli ekipleri ile emlak sektöründe hizmet vermeye ve var olmaya devam edeceklerini söyledi. 

İKİ MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞADILAR

Dualar eşliğinde gerçekleşen açılış öncesi konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çiftin bugün dünya evine girdiğini ve aynı zamanda ortak iş yerlerini açtığına dikkat çekerek, "Dilek Öz hanımefendi ve Mehmet Sarıtaş beyefendi bugün hem hayatlarını hem de işlerini birleştirdiler. Kendilerine bu çifte mutluluk için tebrik ediyoruz. Hayırlı kazançlar diliyoruz" dedi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli'de yeni işletmelerin açılmaya devam ettiğine dikkat çekerek Dilek Öz, Mehmet Sarıtaş'a iş hayatında başarılar diledi. Muhammet Subaşıoğlu da konuşmasında işletmenin Denizli'ye ve bölgeye önemli katkılar sağladığını söyledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da Merkezefendi’ye böyle işletmelerin kazandırılmasının hem ilçeye hem de iş hayatına önemli değerler sağlayacağına olan inancını dile getirdi. Konuşmaların ardından açılış törenine geçildi. Kurdeleyi kesen katılımcılar hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

ÖNCE NİKAH SONRA AÇILIŞ YAPTILAR 

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde öğle saatlerinde çok sayıda davetlinin katılımı ile yapılan nikah merasiminde dünya evine giren Dilek Öz ile Mehmet Sarıtaş, öğleden sonra da Özdeniz-Sarıtaş Grup Gayrimenkul İnşaatın açılışında sevenleri ile bir araya geldi. 

hem-hayatlarini-hem-islerini-birlestirdiler-denizli-3hem-hayatlarini-hem-islerini-birlestirdiler-denizli-1hem-hayatlarini-hem-islerini-birlestirdiler-denizli-2