Evlenip kendi ailesini ve düzenini kurmak isteyen fakat maddi güçlük çeken gençler için evlilik kredisi kurtarıcı bir seçenek gibi gelebilir. Ne var ki bazı çiftler evlilik kredisi çekebilmek için koşulan şartları karşılayamıyor, çoğu banka da müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini karşılamak için çok çeşitli alternatifler sunuyor. Evlilik kredisi almaya hak kazanamayan çiftler için bankaların sunduğu alternatifleri sizin için derledik.

Hoş geldin kredisi

DenizBank

MobilDeniz uygulaması üzerinden DenizBank müşterisi olduğunuz takdirde 10.000 TL ‘ye %0 faizle taksitli nakit avans ayrıcalığı elde edebilirsiniz. Üstelik %47’ye kadar ulaşan bir tanışma faizinin yanı sıra ücretsiz EFT/Havale şansı yakalayabilirsiniz.

Yapı Kredi

Mobil uygulama üzerinden Yapı Kredi dünyasına katılım sağlayan Chippin üyeler, 20.000 TL'ye varan nakit avans ayrıcalığından % 0 faiz oranıyla yararlanabilirler. 6 ay vadeli ve günlük faiz imkanlarının yanı sıra %44,50 oranında bir tanışma faizi uygulanıyor.

Faizsiz nakit avans çözümleri

Enpara.com

Enpara.com da evlenecek gençlerin ihityaçlarının bir kısmını karşılayabilecek nakit avans fırsatları tanıyor. %0 faiz ile 10.000 TL’ye kadar nakit avans çekebilmek mümkün. Üstelik nakit avansınızı 12 aya kadar taksitlendirerek geri ödeme yapabilirsiniz.

ING

 ING, dünyasına yeni dahil olan müşterilerine nakit avans imkanlarını değerlendiren müşterilerine 10.000 TL’ye taksitli ödeme seçeneği sunuyor. Dileyenler ise nakit avans yerine 500 TL Bonus hakkı tanımlanmasını da tercih edebilirler. Ayrıca ilk kez ING Bonus Card veya ING Pegasus BolBol Kart alacaksanız ücretsiz taksitli avans ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.

Yapı Kredi

 Yapı Kredi de müşterilerine faizsiz nakit avans tanıyan bankalar arasında.TROY Logosu bulunan kredi kartına başvuru yaptığınız takdirde 15.000 TL’ye kadar taksit seçeneği bulunan nakit avans şansından faydalanabilirsiniz.

Türkiye Finans

Türkiye Finans güvencesinde mobil uygulama üzerinden banka müşterisi olmak isteyen yeni müşterilere özel kampanya ve ayrıcalıklar bulunuyor. 70.000 TL'ye varan kredi ihtiyaçlarınız için %3,59 kâr oranıyla kredi teklifi alabilirsiniz. Ayrıca 3.000 TL'ye kadar Bonus kazanma olanağı da mevcut. Üstelik EFT VE havale gibi hizmetlerden de ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Faizsiz kredi imkanı

QNB Finansbank

 QNB Finansbank, yeni müşterilerine özel tanışma fırsatı olarak 10.000 TL’ye kadar kredi almak isteyenlere 6 ay vadeli ve faizsiz kredi çekebilme imkanı tanıyor.

ING

5.000 TL’ye kadar çekeceğiniz kredilerinizin faizi Turuncu Ekstra Nakit İade olanağı sayesinde %0 şeklinde ödeme planınıza yansır.

 Kuveyt Türk

Kuveyt Türk de faizsiz kredi veren bankalar arasında. Vade farkı olmaksızın 10.000 TL’ye kadar sunulan ihtiyaç kredisi imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Akbank

 12 ay vade ile 10.000 TL’ye kadar çekeceğiniz ihtiyaç kredinizi %0 faizle alabilmek adına mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olmanız yeterli.