Esenyurt otelleri İstanbul Esenyurt ilçesinin tam kalbinde sizi özel hissettirecek ayrıcalıklı konaklama imkanları sunuyor. Esenyurt’un yeni gelişen ve değişen çehresinden ilham alan Esenyurt otelleri sizi konforlu bir tatile davet ediyor. İstanbul Esenyurt gezilecek yerler bakımından doğal güzellikleri, tarihi yapıları ve rekreasyon alanları ile dikkat çekiyor. Esenyurt otelleri bölgesi hem 5 yıldızlı suit otelleri hem de butik ve apart otelleri ile gezilecek yerlere yakın konumda bulunuyor. Esenyurt ilçesini gezmeye ve görmeye gelenler bir sonraki gezileri için gün sayıyor. İstanbul Esenyurt ayrıca son yıllarda yapılan ulaşım ve mimari yatırımlar ile de adından söz ettiriyor. Buranın Avrupai tarzı mimari evlerinin görünüşünden Esenyurt otelleri de ilham almışa benziyor.

Esenyurt otel fiyatları ilçeyi gezip kalmak isteyenlere cazip teklifler sunuyor. Yıl boyunca özellikle sezon öncesi fiyatları takip edenler tatilini ekonomik hale getiriyor. Okullar kapanır kapanmaz soluğu Esenyurt ilçesinde alan ziyaretçiler özellikle çocuk dostu otellerde konaklamayı tercih ediyor. Esenyurt otelleri çocuk dostu otelleri sıralamasında başı çekiyor. Çocuklar için geniş ve suit odalar, çizgi filmlerini rahat rahat izleyebilecekleri LCD televizyon ve oyunlarını kesintisiz oynayabilecekleri internet hizmetlerin sadece birkaçı. Esenyurt otel fiyatları bütçeyi destekleyici olduğundan memurundan emeklisine farklı gelirde insan rahatlıkla tatil yapabiliyor.

Esenyurt otelleri Loss Hotel için rezervasyon yaptırdığınızda manzaralı odaların tadını çıkararak bol çeşitli sabah kahvaltısı yapabilirsiniz. Ayrıca çok çeşitli her damağa hitap eden akşam menüsündeki yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Her hizmetinin misafir memnuniyetine göre odaklandığı Esenyurt otelleri yaz ve kış erken rezervasyon fiyatları ile oldukça ilgi görüyor. Bütçesi elverenler 5 yıldızlı Esenyurt Otelleri içerisinde bulunan suit odalarda konaklarken tatiline daha az bütçe ayıranlar apart otel ve butik otellerde kalıyor. Tam bir aile sıcaklığı sunan ve huzurlu bir ortam vadeden apart otelleri Esenyurt otelleri içerisinde en fazla rezervasyon yaptırılan oteller arasında bulunuyor. Ayrıca Esenyurt otel fiyatları aramasında ön plana çıkan Loss Hotel oldukça uygun ve makul olduğundan hem bekar hem de çocuklu ailelerin tatil beklentisini fazlasıyla karşılıyor.

WhatsApp Image 2022-08-31 at 16.45.33

Esenyurt Konaklama Seçenekleri

Esenyurt otelleri içinde marka olan loss hotel, herkesin rahatını düşünecek şekilde tasarlanmış geniş ve suit odaları ve tertemiz banyoları ile oldukça ilgi görüyor. Tatilde birçok yeri gezip gördükten sonra günün yorgunluğunu atmak için özel gereksinimleri karşılayan bir konaklama tesisi şart oluyor. Bu bakımdan Esenyurt otelleri hem ultra lüks 5 yıldızlı otelleri hem de bütçe dostu apart ve butik otelleri ile beklentileri karşılıyor. İstanbul Esenyurt bölgesi çok geniş ve her yıl ziyaretçi sayısı fazla olan bir yer olduğundan konaklama tesisinin sayısı da doğru orantılı olarak artıyor. Buraya kalabalık gezi gruplarının geldiği düşünülürse Esenyurt otel fiyatları da makul olduğundan konaklama cazip geliyor. Esenyurt otelleri de oda sayısı bakımından hem kalabalık grupları hem de çocuklu geniş aileleri rahatça ağırlayabiliyor.

İstanbul Esenyurt semtine bakıldığında eski zamanla şimdiki zaman arasında ciddi farkların olduğu görülüyor. Hem mimari yapıların artması, hem kültürel manada değişime uğraması bu ilçeyi daha anlamlı kılıyor. Esenyurt ilçesindeki tarihi atmosferi yakından hissetmek isteyen yerli ve yabancı turistle ilçeyi sıklıkla ziyaret ediyor. Esenyurt’a farklı bakış açıları ile ayrı bir değer katan misafirler konaklamak için Esenyurt otelleri içerisinden kendisine en hitap edeni tercih ediyor. Birçok tarihi kimliğin yaşadığı ve eski zamanlarda farklı beyliklere yurt olan bu yer konaklama açısından da olumlu notlar alıyor.

image-49

Esenyurt’ta Hediyelik Neler Alınır?

Esenyurt’ta hediyelik eşya dükkanlarının dışarıdan sevimlilik saçan tatlı görüntüsü tatili daha da anlamlı kılıyor. İstanbul Esenyurt ilçesinde hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye almak için birçok alternatif seçenek yer alıyor. Esenyurt otel fiyatları ile konakladığınız otelinizden merkeze giderek Esenyurt bölgesinde acaba hangi hediyelik eşyalar alınabilir sorusuna cevap olarak aşağıdaki örnekler gösteriliyor:

·        Esenyurt semtinde denizi ve denizin coşkusunu anımsatan gemi maketlerinin satıldığı dükkanlar bulunuyor. Bunun yanında gemi şeklinde biblolar da çok satan hediyelik eşyalar arasında bulunuyor.

·        İstanbul Esenyurt sokaklarında el yapımı kolye, küpe ve yüzük yapan farklı şirinliğe sahip birçok bijuteri dükkanı bulunuyor. Hem yöresel hem de doğal taşlarla yapılmış takılardan sevdiklerinize satın alabilirsiniz.

  • Hint yapımı kıyafetlerle ilgiliyseniz irili ufaklı Hint kıyafetleri satan dükkanlardan bir şeyler alabilirsiniz.

  • İstanbul Esenyurt bölgesinin arada sokaklarında deniz kabuğundan yapılmış ürünler satan hediyelik eşya dükkanları görebilirsiniz. Deniz kabuklu masa saati, deniz kabuğu ile sıralanmış kolye ve deniz kabuklu resim çerçevesi bu hediyelerden yalnızca birkaçı.

  • Esenyurt ilçesine gelenler özellikle el yapım dokuma halı ve kilim satın almayı tercih ediyor. Oldukça anlamlı ve farklı desende dokunmuş el emeği göz nuru halı ve kilimleri, evinizin en başköşesine serebilirsiniz.

  • Esenyurt’ta kadın kooperatifleri ve derneklerde yapılan el işleri de burada ilgi gören hediyelik eşyalar arasında yer alıyor. Kadınların kendi göz nurunu döktüğü havlu ve lif gibi ürünleri hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Esenyurt gezisinden sevdiklerinize gönlünüzden kopan samimi hediyeler almak ve hediyelik eşyaları keşfetmek için Esenyurt otelleri markası olan loss hotel’e rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Esenyurt otel fiyatları ile de tatilinizi ucuza getirebilirsiniz.

Esenyurt’a Nasıl Gidilir?

Esenyurt ilçesine pek çok ulaşım aracı ile gitmek mümkündür. Dilerseniz deniz yolu vasıtası ile dilerseniz otobüs ile ilçeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İstanbul Esenyurt ilçesine deniz yolu ile aktarmalı olarak gitmek için Kadıköy-Bakırköy veya Bostancı- Bakırköy vapur hatlarını kullanabilirsiniz. Bakırköy’e ulaşınca 146 numaralı Boğazköy-Bahçeşehir ve Bakırköy otobüs hattı ile aktarma yaparak gelebilirsiniz.

Karayolu ile Esenyurt bölgesine ulaşım oldukça kolay oluyor. Esenyurt bölgesine otobüs ile gitmek için 146, 147, 142, 76D, 142F ve 142B numaralı İETT hatları kullanabilirsiniz. Ayrıca minibüs ile gitmek için de Avcılar- Esenyurt- Hadımköy minibüs hattı ile de kolaylıkla ilçeye ulaşabilirsiniz. Esenyurt otelleri bölgesine ulaşmak için metrobüs de doğrudan gidebileceğiniz bir seçenek oluyor. Beylikdüzüne giden metrobüs seferi ile Hadımköy durağında inerek Esenyurt bölgesine gidebilirsiniz.

Metro ile Esenyurt ilçesine gitmek de alternatif ulaşım yollarından biri. Metro ile doğrudan ulaşım olmadığından aktarma ile gitmek mümkün. M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz.  Bu hat ile DTM-İstanbul Fuar Merkezi durağında iniş yaptıktan sonra 146 numaralı Boğazköy- Bahçeşehir ve Bakırköy otobüs hattına aktarma yaparak Esenyurt’a ulaşabilirsiniz. Esenyurt tatilinizi burada geçirmek için en uygun Esenyurt otel fiyatları tarifelerinden faydalanarak hayalinizdeki tatili yaşayabilirsiniz.

Esenyurt Semtleri Hangileridir?

İstanbul Avrupa yakasında konumlanan Esenyurt ilçesi Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Başakşehir ile komşu. Son yıllarda nüfusun gitgide arttığı bu ilçede toplamda 6 semt yer alıyor. Bu semtler sırasıyla Ardıçlı, Haramidere, İncirtepe, Kıraç, Mehterçeşme ve Saadetdere olarak sıralanıyor. Esenyurt otelleri ve suit otel bölgesi bahsi geçen bu semtlere çok yakın konumda yer alan lüks imkanlar sunan konaklama tesislerinden biri.

Avcılar ve Esenyurt arasında bulunan Haramidere büyük organize sanayi ve dev firmaların bulunduğu bölgede yer alıyor. Ayrıca Torium AVM ve Snowpark Kapalı Kış Eğlence Merkezi de bu semtte bulunuyor. Esenyurt Mehterçeşme içerisinde Esenyurt Şehitler Parkı, Gaziler Parkı gibi önemli yerler bulunuyor. İlçenin merkezi bölgesinden biri olarak kabul edilen Saadetdere Beylikdüzü yolu üzerinde kalıyor. Esenyurt ilçe merkezinde kalan Necmi Kadıoğlu Stadyumuna İncirtepe ev sahipliği yapıyor. Avcılar ilçe konumuna yakın olan Ardıçlı semti içerisinde Defne Parkı, Osmanlı Cami ve Esenyurt Müftülüğü Bulut Cami bulunuyor.

Esenyurt Otel Fiyatları

Esenyurt otelleri sunduğu ayrıcalıklı hizmetler, konumu ve kişiye özel olanakları ile değişkenlik gösteriyor. Bütçenize en çok hitap eden oteli tercih edip yaz sezonu ve kış sezonunda rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Erken rezervasyon imkanlarından faydalanmak için https://losshotel.com/adresini ziyaret edebilirsiniz. Eğer daha ekonomik ve bütçenize uygun tatil yapmak isterseniz apart otellerde ve butik otellerde kalmayı da düşünebilirsiniz. Buradaki apart oteller, butik oteller ve suit oteller gelen misafirlere beklediği her türlü özel hizmeti sunuyor. Esenyurt otelleri konaklama açısından geniş bir yelpazeye sahip olduğundan, bölgede herkesin zevk ve beğenisine hitap eden farklı özellikte oteller yer alıyor. Esenyurt otelleri özellikle yaz sezonunda birçok aileyi ağırlıyor.

Esenyurt otel fiyatları bölgeyi gezi planı düzenleyen kişilerin araştırmalarından tam not alıyor. Bütçe dostu bu fiyatlar cazip ödeme koşulları ile de hemen misafirler tarafından değerlendirilmeye alınıyor.  Ayrıca çocuk dostu oteller misafirler tarafından oldukça tercih ediliyor. Çocuklar için hazırlanmış faaliyetler, günlük eğlenceli aktiviteler çocuklu ailelerin unutamayacakları ve memnun kalacakları kaliteli vakitler geçirmesine olanak tanıyor.

Ayrıca buradaki otellerin oldukça ultra lüks hizmetler için sunduğu fiyatların makul olması da İstanbul Esenyurt ilçesindeki otellerin cazibesini bir kat daha artırıyor. Esenyurt otel fiyatları aramasında yer alan loss hotel, cep yakmayan ekonomik fiyatlar olduğundan çok beğeni alıyor. Genel olarak Esenyurt bölgesindeki birçok otelden civar yerlere ulaşım kolay olduğundan ilçedeki birçok otelde konaklayarak dilediğiniz yere ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Image 2022-08-31 at 16.45.34