Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ertemur mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Birlik ve beraberlik tohumlarının pekiştiği Ramazan ayımıza kavuştuk. Mübarek Ramazan ayı ibadetin, inancın, iradenin, gelenek ve göreneklerimizin birlik beraberlikle yaşandığı, dayanışmanın, yardımlaşmanın dostluğun adıdır. Ramazan, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu müstesna ayda yoksulların gözetilmesi, sevgi ve saygının yaygınlaşması, tüm Müslümanların huzur ve barış dolu günlere kavuşması için azami gayreti göstermeliyiz. Ramazan ayında kazandığımız güzel hasletlerimizin, ramazandan sonra da devam etmesi önemlidir.
Bu kutlu zaman diliminde yaşanan manevi huzurun çoğalarak paylaşılması bizleri daha da güçlü kılacaktır. Kadir gecesi ile zirveye ulaşarak, bayram sevinci ile taçlanan Ramazan ayı iyilik, merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygusu ile Allah'ın rızasını kazanma zamanıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan-ı Şerif ayımızın hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve insanlığın huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor; tüm İslam aleminin ve Pamukkaleli hemşehrilerimin Mübarek Ramazan ayını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”