CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkaleli vatandaşlara yol ve otopark sorununu çözmek adına söz verdi. Ertemur, bu hizmetlerin belediyenin asli görevi olduğunu belirterek Pamukkaleli vatandaşların artık hizmet alacağını vurguladı.

Tavas'ta Seçim Sevincine Gölge Düştü 1 Kişi Vefat Etti Tavas'ta Seçim Sevincine Gölge Düştü 1 Kişi Vefat Etti

“YOLA DEVAM DİYORLAR, HANGİ YOLA DEVAM? ÇAMURLU VE TOZLU YOLLARA MI?”

Pamukkaleli vatandaşların artık yalan vaatler duymak istemediğini belirten Ertemur; “Pamukkale’mizin çamurlu ve tozlu yolları herkesin malumu. Pamukkale’nin üzerine 10 yıldır adeta bir karabulut gibi çöktüler. Pamukkale’miz, Pamukkaleli vatandaşlarımız aydınlık günlere hasret kaldı. Pamukkale’mize bunları reva görenler şimdi ‘Yola devam’ diyerek tekrar Pamukkale’ye talip oldular. Soruyorum; Hangi yola devam? Çamurlu, tozlara yollara mı devam edeceksiniz? Pamukkaleli artık bu yalan vaatlere inanmıyor, inanmayacak” dedi.

“YOL VE BUTİK OTOPARKLARIN ÇALIŞMALARINI DERHAL BAŞLATACAĞIZ”

31 Mart’ın ardından ivedi olarak yol ve otopark çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Ertemur; “Pamukkale’mizde yol çalışmaları için öncelik vereceğimiz mahallelerimizi belirledik. Belediyenin asli görevi olan yol yapım çalışmalarını derhal başlatacağız. Pamukkale’mizi tozdan çamurdan kurtaracağız. Yol çalışmalarının hemen ardından trafik yoğunluğunun fazla olduğu bölgelere kazandıracağımız butik otoparklar Pamukkale’mize nefes aldıracak.” diye konuştu. Ertemur Once Yollari Sonra Otoparklari Yapacagiz Pamukkale Nefes Alacak 4Ertemur Once Yollari Sonra Otoparklari Yapacagiz Pamukkale Nefes Alacak 2Ertemur Once Yollari Sonra Otoparklari Yapacagiz Pamukkale Nefes Alacak 3Ertemur Once Yollari Sonra Otoparklari Yapacagiz Pamukkale Nefes Alacak 1Ertemur Once Yollari Sonra Otoparklari Yapacagiz Pamukkale Nefes Alacak