Özellikle düğün ve nişan törenlerinin vazgeçilmezi olan ve gelinlerin güzelliğine güzellik katan altın set modelleri göz kamaştırmaya devam ediyor. Altın üzerinde değerli ve yarı değerli taşlar kullanılarak ikili ya da üçlü setler halinde sunulan altın setler kolye ve küpeden oluşan ikili set olarak sıklıkla tercih ediliyor.

Ancak, yüzükle birlikte üçlü set olarak ise daha fazla rağbet görüyor. Muhteşem tasarımları ile birbirine son derece uyumlu bir şekilde sunulan altın setler çoğunlukla damat ve ailesi tarafından geline hediye olarak evlilik aşamasında alınır. Beyaz altın,  sarı altın ya da rose altın gibi renklerden seçilebilecek altın set çeşitleri hasır, pırlanta, değerli taş işlemeli, baget gibi birçok farklı model arasından zevke ve ihtiyaca uygun olarak seçilebilir.

Altın Set İçinde Neler Bulunur?

Genellikle altın set içinde üç parça bulunur. Altın setlerinden en fazla ön plana çıkan kolyedir. Boyunda son derece gösterişli duran kolyeler bazen oldukça abartılı boyutlarda olabiliyor. Üçlü setler genellikle kolye, bileklik ve yüzük olarak tercih edilse de bazen yüzük yerine küpe seçilebilir

Siz de en özel anlarınızda birbirinden eşsiz tasarımlara sahip altın set modellerini incelemek ve satın almak için https://www.emajewellery.com.tr/nisan--dugun-setleri adresine mutlaka göz atmalısınız.