CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı

Merkezfenedi Belediyesi Başkanlığı yarışının iki güçlü ismi bugün Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer’in nezaket ziyaretinde bir araya geldi. Başer beraberindeki heyet ile birlikte Şeniz Doğan’ı ziyaret edip başarılar diledi. 

KAMERALAR ÖNÜNDE SAMİMİ GÖRÜNTÜLER

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette adaylar ilçenin genel durumunu ve sorunlarını konuştu, kendilerini yeni dönemde bekleyen çok iş olduğuna vurgu yaptı. Ziyaretin sonunda iki aday el sıkışarak, kemaralara poz verdi.

MERKEZEFENDİ PERSONELİYLE TANIŞTI

Ekrem Başer ve beraberindekiler Doğan’ı ziyaretinin ardından belediye birimlerini tek tek dolaşarak personelle tanıştı. Çalışmalarn hakkında bilgi alan, kendini tanıtan ve kendi dönemlerinde yapacakları belediyecilik anlaşıyı hakkında kısa bilgiler veren Başer, belediye personeli tarafından da sıcak karşılandı.

Merkezefendi Ak Parti Chp Denizli13Merkezefendi Ak Parti Chp Denizli2Merkezefendi Ak Parti Chp Denizli12Merkezefendi Ak Parti Chp Denizli1