HABERDENİZLİ.COM

‘Geleceğin iş insanlarını yetiştirmek’ şiarı ile yola çıkan Genç ASKON’un genel başkanı Hüseyin Karaca, Denizli şubesini ziyaret etti. Beraberindeki heyet ile istişare toplantıları yapan Karaca, Anadolu’daki şubeleri ile hedefine hızla ilerlemeye devam ettiğini söyledi. İlk ziyarete en aktif şubeden başlayan Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Denizli şubesini ziyaretinde ayrıca gündeme dair değerlendirmeler yapıldı. 

KARACA: “DENİZLİ EN AKTİF ŞUBEMİZ”

Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve şube üyeleri tarafından karşılanan Karaca; Denizli şubesinin en aktif şube olduğunu dile getirdi. Ziyarette konuşan Genel Başkan Karaca; “Denizli şubemiz hayata geçirdiği projeler ve birlik içindeki çalışmaları ile şubelerimiz arasındaki en aktif şubemiz. Bugüne kadar gerek üyelerimiz arasında gerekse sosyal sorumluluk alanında hayata geçirdikleri projeleri yakından takip ediyor ve tebrik ediyoruz. Ancak bugüne kadar yaptıklarımızla yetinmeyeceğiz. Yaptıklarımızdan güç alarak daha da çok çalışmak ve üretmek mecburiyetindeyiz” dedi.

“BU BAŞARI HEPİMİZİN”

Genel Başkan Karaca’nın sözlerinin ardından istişare toplantısına geçildi. Türkiye ekonomisi ve ticaretinin değerlendirildiği toplantıda üyeler arasında ticari ve ikili ilişkilerin önemine de dikkat çekildi. Hem dünya hem de ülke ekonomisinin değerlendirildiği toplantının ardından Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca; “Bugün gelmiş olduğumuz noktada iş dünyasına genç yaşta atılan siz değerli iş insanlarımızın azimleri ülkemize güç katıyor. Bu başarı hepimizin tüm üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Teşekkür ederim yol arkadaşlarım kardeşlerim iyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARAK ÇALIŞMAYA DEVAM”

Toplantının ardından Genel Başkan Hüseyin Karaca; Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır’a ‘Dönemlik En Aktif Şube Ödülü’ takdim etti. Ödülün kendilerine güç katacağına vurgu yapan Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır; “Bizler farklı kültürlerde doğup, büyümüş olsakta aynı çatı altında toplanıp, “Bir olunca güçlüyüz...” inancıyla 2018 Ağustos ayında yola çıkan gençleriz. İş insanları derneği olmamıza rağmen amacımızın  sadece ticaret olmadığı; çalışmanın, üretmenin ve geliştirmenin yanında sosyal sorumluluk ve kültürel projeleride kendine amaç edinen bir aileyiz. Bu ailenin her ferdinin emeğiyle birbirinden güzel projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Genç Askon Genel Başkanımız Hüseyin Karaca ve Başkan yardımcılarımızı ağırladığımız programımızda çok şükür herkes tarafından takdir edilen güzel işlere imza atmışız ki, 2020 yılının en aktif şubesi seçildik. Ben buradan bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel projelere ve hizmetlere imza atmak, Denizlimizi daha iyi temsil etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda gece gündüz demeden, işinden, ailesinden, sosyal hayatından fedakarlık yapan, canla başla çalışan Genç Askon Denizli ailesinin her bir ferdine teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız” dedi.