Sosyal Evin sitesi, tüm platformlar için sunduğu takipçi paketlerinde düşmeyen takipçi hizmet seçeneğini sunuyor. Sosyal medya hesaplarını oluşturan kullanıcılar hiçbir zaman takipçi sayısının düşmesini istemez. Destek paket seçeneklerini sunarak takipçi sayısının düşme olmadan artmasını sağlıyor.

uygun-fiyatli-instagram-hizmetleri

Promosyon USB Bellek Modelleri ile Kaliteli Bir Reklam Yapın Promosyon USB Bellek Modelleri ile Kaliteli Bir Reklam Yapın

Güvenli Teslimat

Tiktok, platformu dünya genelinde hızla yayılan video paylaşım platformudur. Tiktok hesaplarının popüler olmasını isteyenler, ilgi çekici paylaşımlarla takipçi sayılarını artırmaya çalışıyor.

Sosyal Evin sitesi, tiktok hizmetleri ile kullanıcılara tiktok takipçi satın al hizmeti vererek takipçi sayılarını artırmalarını sağlıyor. Takipçi teslimatlarını, hesap güvenliğini riske sokmayacak şekilde profesyonel olarak yapıyor. Teslimatlar, ödeme onayı ile birlikte yaklaşık 5 dakika içerisinde tamamlanıyor.

Takipçi sayısı ile birlikte hesabın sıralaması da yükselmeye başlıyor.

ins

Uygun Fiyat Seçenekleri

Instagram ve diğer popüler sosyal medya hesaplarının tamamı için takipçi satın al yapabiliyorsunuz. Sosyal Evin sitesi, sosyal medya platformu ayrımı yapmadan tümü için kullanıcılara uygun fiyat seçenekleri ile satış yapıyor.

Takipçi kategori sayfalarını açan kullanıcılar, kampanya süresinin devam ettiğini ve sınırlı süre kaldığını görebiliyor. Kampanya süresi dolmadan paket satın alma işlemlerini yapmaya başlayanlar daha az ödeme yaparak yüksek takipçi sayısı bulunan paketleri alabiliyor. Uygun fiyat seçenekleri ile müşterilerinin güvenini kazanıyor.

İsteyen tüm kullanıcılar online satın alma işlemlerini 7/24 yapabiliyor.

istagram-takip

Instagram Beğeni Paketleri

Instagram, sosyal etkileşimin yanı sıra dijital pazarlama alanı olarak da kullanılmaya başlandı. Takipçi sayısı fazla olan hesaplar daha aktif kullanılabiliyor ve sunulan hizmetler amacına ulaşıyor.

Sosyal evin sitesi ınstagram kullanıcılarına desteklerini sunarak beğeni satın al paket seçeneklerini sunuyor. Instagram için özel hazırlanan paketler 50 beğeni ile 10.000 beğeni arasında 12 farkı seçenekten oluşuyor. Her paket içerisinde beğeni sayısı haricinde hediye beğeni sayısı da bulunuyor.

Türk aktif hesapların beğeni yapması sağlanıyor ve bu hesaplar, paylaşımları kaliteli bulursa hesapları takip etmeye de başlıyor. Canlı destek hizmetleri ile tüm beğeni ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor.

you

Youtube Destekleri Nelerdir?

Sosyal evin sitesi, youtube için oluşturmuş olduğu destek hizmet seçeneklerinin her biriside farklı paket ürünlerine yer veriyor. Yeni hesap oluşturan ve kanalı üzerinden video paylaşımları yapmaya başlayanlar, youtube abone satın al seçeneklerini inceleyebiliyor.

Video paylaşımlarının dikkat çekebilmesi, hesabın yükselmesi ve para kazanmaya başlayabilmek için yüksek sayıda aboneye ihtiyaç vardır. Abone sayınızın fazla olduğunu gören gerçek kullanıcılar, hesabınızın kaliteli olduğunu düşünecek ve kanalınıza abone olacaktır.

youtube

Youtube 4000 Saat İzlenme

Youtube kanalı üzerinden paylaşılan videolarla para kazanabilmeniz için bazı kriterleri yerine getirmeniz gerekiyor. Para kazanmaya başlayabilmek için en az 1000 abone ve 4000 saat izlenme süresine ihtiyaç duyarsınız. Web sitesi üzerinde youtume ile ilgili hizmet seçeneklerinden birisi youtube izlenme satın al işlemleridir.

Youtube hesap sahiplerine bu hizmeti sunarak, hesabını daha yüksek seviyelere taşımak isteyenlere yardımcı oluyor. Online işlemlerin kolay yapılması kullanıcıların satın alma işlemlerini de kolay yapmalarını sağlıyor.

Takipçi Paket Fiyatları

Takipçi paketleri fiyat bilgilerini inceleyenler, kampanyalı satış fırsatını değerlendirmek istiyor ve satın alma işlemlerine başlıyor. https://sosyalevin.com/ web sitesi, satın al paketlerinin fiyatlarının farklı olduğunu ve bu farklılığın paket içeriklerine göre değiştiğini gösteriyor.

Canlı destek ve diğer destek hizmetleri ile yüksek miktarda satın almak isteyen kullanıcılarına özel fiyat teklifleri hakkında bilgi veriyor.

Tüm ürünler için düzenlenen kampanyalarda fiyatlar daha uygun oluyor.