1 Mart Cuma günü Denizli'de çok bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken, sıcaklığın 9 derece ile 22 derece arası olması, Nemin yüzde 29 derece ile 61 derece arası olması tahmin ediliyor.

2 Mart Cumartesi günü Denizli'de yağmurlu havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın 8 derece ile 19 derece arası olması bekleniyor. Nemin yüzde 36 derece ile 93 derece arası olması tahmin ediliyor.

CHP Lideri Özgür Özel, kazanılan 15 belediye için Denizlililere teşekkür etti CHP Lideri Özgür Özel, kazanılan 15 belediye için Denizlililere teşekkür etti

3 Mart Pazar günü Denizli'de yağmurlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın ise 7 derece ile 19 derece arası olması tahmin edilirken, Nemin ise yüzde 49 derece ile 93 derece arası olması bekleniyor.

4 Mart Pazartesi günü Denizli'de parçalı Bulutlu bir havanın etkili olması beklenirken, sıcaklığın ise 8 derece ile 20 derece arası olması, Nemin yüzde 45 derece ile 81 derece arası olması tahmin ediliyor.

5 Mart Salı günü ise Denizli'de gökgürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olması tahmin edilirken, sıcaklığın ise 5 derece ile 20 derece arası olacağı, Nemin ise yüzde 43 derece ile 95 derece arası olması bekleniyor.