Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı yeni hava tahmin raporuna göre hafta sonunda soğuk bir hava etkili olurken, sağanak yağış ve sıcaklıkla ilgili uyarılar da art arda geldi.

Antropoloji: İnsanlığın Hikayesini Çözümleyen Bilim Antropoloji: İnsanlığın Hikayesini Çözümleyen Bilim

Hafta sonunun ilk gününe 8 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde kuvvetli yağış geçişleriyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğleden sonra da yağışların devam edeceği tahmini yapılırken sıcaklık en yüksek 11 derece olacak.

YARIN YAĞIŞ ARA VERİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli’de sağanak yağış hafta sonunun ilk gününde etkili olurken yarın ise etkisini kaybedecek ancak soğuk hava etkisini sürdürecek.

Hafta sonunun son gününde Pazar sabah saatlerinde termometreler 6 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 14 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın 1. iş gününde sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde yer yer yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 16 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın 2. iş günü Salı ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek termometreler 14 derece seviyelerinde seyrediyor.

Haftanın 3. iş gününde ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 7 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek sıcaklık 16 derece olarak ölçülüyor.