Denizlispor 14 Mayıs’ta gerçekleşen kongrede Ahmet Yalın başkan seçilmişti. Yıldırım’ın yönetim kurulu üyelerinden bir kısmının açıklanan borç bilançosunun ardından istifa ettikleri öğrenildi. Ardı ardına gelen istifalar nedeniyle Denizlispor’da yeniden kongre kararı alındı. Denizlispor tarafından yapılan açıklamada, “08.06.2024 Cumartesi günü saat 15.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gündeme göre yapılmasına, toplantıda ekseriyanın sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde 24.06.2024 Pazartesi günü 18:30’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda pandemi şartlarına uygun olarak yapılmasına karar verildi” ifadeleri yer aldı.

"Genel Kurulda Yönetimi ve Kulübümüzün Geleceğini Belirleyeceğiz"

Olağanüstü genel kurula gitmelerinin nedenini açıklayan Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım "Yaklaşık 2 hafta önce değerli delegelerimizin oyu ve desteğiyle devraldığımız Denizlispor'a hizmet için ilk günden itibaren yoğun bir çalışma içerisine girdik.

Özel Egekent Hastanesi, Denizlispor’un sağlık sponsoru oldu Özel Egekent Hastanesi, Denizlispor’un sağlık sponsoru oldu

Bazı yöneticilerimizin mazeret belirterek yönetim kurulu üyeliklerinden ayrılmak istemelerini saygı ve anlayışla karşıladık. Bu arkadaşlarımızdan boşalan yönetim kurulu üyeliklerine, bize yol arkadaşlığı yapmak isteyenlerle devam etmenin hem hukuki hem de etik açıdan daha doğru olacağını, şeffaf yönetim anlayışımızın bunu gerektirdiğine inanarak olağanüstü genel kurula gitme kararı aldık. Olağanüstü genel kurulumuzda, sadece yönetimi belirlemeyecek, aynı zamanda kulübümüzün geleceğini belirleyecek kararlar alınacaktır.

Yeni bir dönem açtığımız Denizlispor’a, yepyeni bir yönetimle daha güçlü, daha vizyonlu, daha mücadeleci ruhla devam edeceğiz.

Bu zorlu zamanda bizimle beraber olacak cesur Denizlispor sevdalılarının desteklerini bekliyoruz.
Kamuoyunun ve camiamızın bilgisine sunarız" dedi.