Son olarak düzenlenen "Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları" adlı etkinlik, "Sonsuzluk Kervanı" temalı bir programla kapalı gişe bir katılıma ev sahipliği yaptı. Denizlililer, yazar Serdar Tuncer'in etkileyici sohbeti ve şiirleri, Dursun Ali Erzincanlı'nın gönüllere dokunan şiirleri, Murat Belet ile Mikail Şimşek'in ise unutulmaz ezgileri ve yorumları ile dolu dolu bir gece geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, sahneye çıkan Serdar Tuncer'in sohbeti ve şiirleri, Dursun Ali Erzincanlı'nın duygusal şiirleri, Murat Belet ile Mikail Şimşek'in coşkulu ezgileri büyük beğeni topladı.

Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin en genç meclis üyelerini ağırladı Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin en genç meclis üyelerini ağırladı

Programın yaklaşık 2 saat süren etkinlikleri sonrasında sahneye davet edilen Başkan Osman Zolan, Serdar Tuncer, Dursun Ali Erzincanlı, Murat Belet ile Mikail Şimşek'e teşekkür ederek, Sonsuzluk Kervanı adlı etkinlik için duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Zolan, sanatçılara Denizli'nin simgesi olan horoz figürünü taşıyan özel bir kaideli ödül takdim ederek, geceye katılanların unutulmaz bir deneyim yaşadığına vurgu yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleriyle şehrin sosyal yaşamına katkı sağlamaya devam etmesi, "Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları" adlı etkinlik serisinin başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü gösteriyor. Denizlililer, bu tür etkinliklerle kültürel birikimlerini artırmanın yanı sıra keyifli ve anlamlı anlar yaşama fırsatı buluyor. denizlililer-sonsuzluk-kervanina-akin-etti-2denizlililer-sonsuzluk-kervanina-akin-etti-3denizlililer-sonsuzluk-kervanina-akin-etti-1