Melek Mosso, programda popo estetiği yaptırdığını açıkladı. "Herkes rahatlasın arkadaşlar. Evet, popo estetiği yaptırdım. Üst dudağımda ve çenemin ucunda da dolgu var," dedi. Mosso, ayrıca bazı güzellik merkezlerinden olumsuz deneyimler yaşadığını da ekledi: "Bu arada bir sürü kazık yedim. Birkaç güzellik merkezi beni bir kazıkladı."

Annesine Olan Minnettarlığı

Melek Mosso, şarkıcı olmasında en büyük etkenin annesi olduğunu belirtti. "Bazı konserlerimde annemi sahneye çıkartarak ona olan sevgi ve minnettarlığımı gösteriyorum. Annemi eskiden radyolardan çağırmışlar ama ailesinden korkup gitmemiş. Şarkıcılık içinde kalmış," dedi. Mosso, annesiyle Harbiye konserinde düet yaparak onun hayalini gerçekleştirdiğini ifade etti.

Eşi Serkan Sağdıç ile Tanışma Hikayesi

Melek Mosso'nun eşi Serkan Sağdıç da programa dahil oldu ve çiftin tanışma hikayesi izleyicilerle paylaşıldı. Mosso, "İnternette tanıştık. Çok yalnızdım ve ilişkim yoktu. Sosyal medyada ekledim ve bir iki beğeni yaptım. Ardından çılgınca âşık oldum. Akrep burcuyum, tam bir aşk kadını. Serkan'la tanıştığımızda bana çok sakin ve yavaş davrandı. Bazen de ruhumu sıktı. ‘Beni bu şekilde kimse çekmez’ dediğim anlarda bağrına bastı," dedi.

Denizlili Sarkici Melek Mossodan Bomba Itiraf 1

Denizli'de Kadın Pide Ustaları Yetişiyor Denizli'de Kadın Pide Ustaları Yetişiyor

Geçmişte Çalıştığı İşler ve Maddi Zorluklar

Melek Mosso, müzik kariyerine başlamadan önce palyaçoluk ve animatörlük gibi pek çok farklı işte çalıştığını söyledi. Asıl mesleği olan öğretmenliği yaparken maddi zorluklar yaşadığını belirten Mosso, bu dönemin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Kardeşine Annelik Yaptı

Mosso, annesinin çalışırken çok yorulduğunu ve kardeşi Süleyman'a kendisinin baktığını anlattı. "Annem çalışırken çok yoruluyordu. Annemi günlerce göremiyordum. Kardeşim Süleyman’a ben baktım. Kardeşim evlat gibi oldu," dedi.