Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Dokuzkavaklar Mahallesi’nde iddiaya göre gürültü çıkardığı için çıkan tartışma sonucu silahlar konuştu. Edinilen bilgilere göre gürültü yaptığı komşusuyla tartışan Hasan E. komşusu 57 yaşındaki İbrahim Kızılkaya’yı silahla vurarak öldürdü. 

Denizli’de Yurtta Kalan 14 Yaşındaki Çoçuk Bir Buçuk Aydır Kayıp Denizli’de Yurtta Kalan 14 Yaşındaki Çoçuk Bir Buçuk Aydır Kayıp

Çıkan silahlı olayda seken kurşunlardan biri de İbrahim Kızılkaya’nın komşusu ismi belirlenemeyen Suriyeli olduğu belirtilen kiracısı da yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri durumunun ağır İbrahim Kızılkaya’yı ambulansla hastaneye kaldırdı. 

Pamukkale Üniversite Hastanesi’nde doktorların yaptığı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan kiracıya müdahale etti. Ölen 57 yaşındaki İbrahim Kızılkaya’Nın cansız bedeni Pamukkale Üniversite Hastanesi morguna kaldırılırken yaralı olan Suriyeli genç ise tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.