Denizlili Kadın Marmaris'te Bıçaklanarak Öldürüldü Denizlili Kadın Marmaris'te Bıçaklanarak Öldürüldü

Yangın, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şehit Doktor Munise Özcan Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm daireyi sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler anne ve 1 bebeğini yangından çıkardı. Yangında dairede kalan ismi henüz öğrenilemeyen 1 yaşındaki bebek ise kurtarılamadı. 1 yaşındaki bebeğin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Anne ve diğer bebeği ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Acı haberi baba iş yerinde öğrendi

İnşaatta çalıştığı öğrenilen baba Eyüp Y., yangın haberini öğrenir öğrenmez evine geldi. Evine geldiğinde acı haberi duyan Eyüp Y. gözyaşlarına boğuldu. Olay yeri inceleme, itfaiye ve savcının adresteki çalışmalarının ardından minik Masal’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yangın sonrası daire adete küle dönerek kullanılamaz hale geldiği görüldü.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. denizlide-bodrum-kattan-cikan-yanginda-1-yasindaki-bebek-oldu-3denizlide-bodrum-kattan-cikan-yanginda-1-yasindaki-bebek-oldu-2denizlide-bodrum-kattan-cikan-yanginda-1-yasindaki-bebek-oldu-1