Denizli genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler ise gün boyu en yüksek 16 derece seviyelerine kadar yükselecek. Öte yandan meteoroloji genel müdürlüğünden hafta sonu ve yeni hafta ile ilgili sağanak yağış uyarıları yapıldı.

Ekran Alıntısı-10

Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Haftanın 4. günü Perşembe 8 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzü hakim oldu. Öğle saatlerine doğru da gökgürültülü sağanak yağış etkili olurken termometreler 16 derece seviyelerinde seyrediyor. 

Haftanın son işgünü cuma günü için yapılan tahminlere göre, Denizli genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 9 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleriyle birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 18 derece olarak ölçülecek.

Hafta sonu cumartesi günü ise sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 8 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler de 20 dereceye kadar tırmanıyor.

Pazar günü ise sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde ise gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte en yüksek 21 derece olacak.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 17 dereceyi ölçecek.