vali-14

Denizli valisi Ömer Faruk Coşkun, "Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum.
Askeri yetenekleri ve devlet adamı vasıfları ile çağının en önemli ve eşsiz şahsiyetlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe ve insanlığa örnek olmuş bir liderdir. 
Geleceğe her zaman büyük umutlar besleyerek emin ve kararlı adımlarla ilerleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, mücadeleci ruhuyla medeniyetimize ve milletimize yol göstermiştir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. ” sözünden ilhamla,  Cumhuriyetimizi azim ve kararlılıkla sonsuza dek yaşatacağız." dedi.

osman-zolan-7

Denizli’de Gençlik Haftası etkinlikleri başlıyor Denizli’de Gençlik Haftası etkinlikleri başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıldönümünde rahmet, özlem ve minnetle anıyorum" dedi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde dünyaya örnek destansı bir zafer kazandığını belirten Başkan Zolan, "Yaşamı boyunca Türk milletinin yüksek menfaatleri doğrultusunda bir duruş sergileyen Ata’mızı özlüyor ve O’nun ilkeleri doğrultusunda gayret etmeye devam ediyoruz. İlkeleri ve mücadeleci kimliğiyle aziz Türk milletine yön veren İstiklal Mücadelesi'nin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün açtığı yolda aynı inanç ve heyecanla yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

seniz-dogan-7

BAŞKAN DOĞAN’DAN 10 KASIM MESAJI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Milletimizin yol göstericisi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devrimci ve düşünce adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü milletçe; minnet, rahmet, şükran ve büyük bir özlemle anıyoruz. Hayatını Türk Milleti'nin istiklâline, refah ve mutluluğuna adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, nice yıllarımıza ışık tutarak, ülkemiz ve milletimiz için birbirinden değerli birçok şey yaptı. Aydınlık, laik, demokratik Türkiye'nin sembolü Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, daima ileri gitmek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak en büyük görevimizdir. Atatürk’ün fikir ve ideallerinin ışığında, bizlere emanet ettiği bu topraklara ve Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu ve görevidir. Atatürk’ün yüreğimizdeki erişilmez yeri ve sevgisi hiçbir zaman değişmeyecek. Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak, büyük bir mücadele ile kurulan cumhuriyeti ve onun temel ilkelerini daha ileriye taşıma azminde ve kararlılığındayız. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatını bu güzel ülke ve milletin özgürlüğüne adayan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85’inci yılında derin bir hüzün, saygı ve rahmetle anıyoruz. Onun yolunda ilerlemeye ilelebet devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

avni-orki-4

BAŞKAN ÖRKİ’DEN 10 KASIM MESAJI

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Öyle bir liderden bahsediyoruz ki, tüm dünyanın imrenerek baktığı, saygıyla andığı, ideallerini gerçekleştirmede kararlığı ile örnek alınan, milli mücadele ruhunu tüm millete aşılama gücüne sahip, düşmanlarını dize getirmiş, bir milleti yok olmaktan kurtarmış, vatan aşkıyla yanan yüreklere ilelebet payidar kalacak bağımsızlık yolu açmış. O lider, Mustafa Kemal Atatürk. 100 yıllık bir Cumhuriyet destanının kahramanı. Türk Milleti’nin yol göstericisi. Bizlere tam bağımsız, çağdaş bir devlet kurarak Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan eden adam. Bizleri bugünkü aydınlık günlere taşıyan Atamızı saygıyla anarken, Türk Milleti olarak, her 10 Kasım’ları yas günü değil, Ata’mızı anma ve O’nu anlamak adına bir gün kabul ettik. 10 Kasım’lar Cumhuriyet'in ışığında, Ulu Önder’imizin izinde, O’nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günü olduğunun bilincindeyiz. Türk Milleti, 100 yıllık bir destanın evlatları olarak Cumhuriyet’ine ve vatanına, bayrağına ilelebet sahip çıkacaktır. Türk Milleti, Ata’sını asla unutmayacak, yolundan ayrılmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Milleti’nin tarihin altın sayfalarına altın harflerle yazılmış destanının başkomutanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. ölüm yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi. Başkan Örki, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümü dolayısıyla Pamukkale Belediyesi tarafından “Atatürk’ü Anma Fotoğraf Sergisi”nin 10 Kasım 2023 günü tüm gün Çamlık Caddesi üzerinde gezilebileceğini belirterek, tüm Denizlileri sergiye davet etti.

dto-46

DTO BAŞKANI ERDOĞAN, ONU ANIYOR VE ARIYORUZ!

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde özlem, minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz. Atatürk’ün yaşadıklarını ve yaptıklarını, büyüklüğünü günümüzde daha iyi anlıyoruz; ezilen ve zulmedilen ülkeler ile halklarının içinde bulunduğu durum, Ulu Önderimizin hayatı boyunca ne derece büyük bir mücadele verdiğinin de birer ispatı niteliğindedir. Yakın coğrafyamızda yaşanan savaşları, ölen masum insanları gördükçe, bunu daha iyi anlıyoruz. İstiklal Harbi gibi tarihi değiştiren, akışına yeniden yön veren büyük bir var oluş mücadelesini vermiş bir millet olarak, onların her koşulda yanında duruyoruz. Ve Atatürk’ün de dediği gibi bir an önce yurtta sulh, cihanda sulh olsun, insanlık ve dünya huzur bulsun istiyoruz.”

Rektör Kutluhan: “Atatürk’ün gelecek nesillere emaneti olan Cumhuriyeti ve onun barındırdığı tüm değerleri yaşatmak, gelişimin meşaleleri olan üniversitelerimizin vazgeçilmez sorumluluklarındandır. Yüce Türk milleti, dünya tarihine yön verebilen liderler yetiştirmeyi yüzyıllardır başarabilen bir ulustur. Bu büyük şahsiyetlerden Mustafa Kemal, Anadolu’da milli birlik ve beraberliği sağlayarak, cephede kahramanca mücadele eden büyük bir komutan olup, Türk milletinin, ilimden sanata her alanda, istikbale doğru kararlı adımlar attığını tüm dünyaya gösterebilen ulvi bir liderdir. 

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, Kurtuluş Savaşı’mızın başkomutanı, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü. Onun tarihe iz bırakan bir lider olmasının altında yatan en önemli özellikleri, ileri görüşlülüğü, düşüncelerindeki evrensellik boyutu, idealistliği, hakikati arama gücü ve en önemlisi vatanına ve milletine duyduğu sonsuz güven ve inançtır.

10 Kasım’lar ne bir vedadır ne de firkat... Çünkü Atatürk’ün gelecek nesillere emaneti olan Cumhuriyeti ve onun barındırdığı tüm değerleri yaşatmak, gelişimin meşaleleri olan üniversitelerimizin vazgeçilmez sorumluluklarındandır.”

rektor-3Rektör Kutluhan: “Atatürk’ün gelecek nesillere emaneti olan Cumhuriyeti ve onun barındırdığı tüm değerleri yaşatmak, gelişimin meşaleleri olan üniversitelerimizin vazgeçilmez sorumluluklarındandır”

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
“Yüce Türk milleti, dünya tarihine yön verebilen liderler yetiştirmeyi yüzyıllardır başarabilen bir ulustur. Bu büyük şahsiyetlerden Mustafa Kemal, Anadolu’da milli birlik ve beraberliği sağlayarak, cephede kahramanca mücadele eden büyük bir komutan olup, Türk milletinin, ilimden sanata her alanda, istikbale doğru kararlı adımlar attığını tüm dünyaya gösterebilen ulvi bir liderdir. 
Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, Kurtuluş Savaşı’mızın başkomutanı, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü. Onun tarihe iz bırakan bir lider olmasının altında yatan en önemli özellikleri, ileri görüşlülüğü, düşüncelerindeki evrensellik boyutu, idealistliği, hakikati arama gücü ve en önemlisi vatanına ve milletine duyduğu sonsuz güven ve inançtır.
En büyük eserim dediği “Cumhuriyet”i bizlere armağan eden Atatürk’ün önemi, Türkiye Yüzyılına adım attığımız bu günlerde, antiemperyalist duruşuyla bir kez daha karşımıza çıkmıştır. Çünkü O, yerli ve milli değerleri daima önceleyen ve dışa bağımlılıktansa tam bağımsızlığı ülküsü haline getiren bir liderdi. Çünkü Mustafa Kemal, Anadolu ile tüm zorluklara göğüs germiş, askeri dehası ve üstün liderlik vasfı ile bir milletin yeniden şahlanışını, “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir” ferasetine kavuşturmuştur. Bizlere düşen de bu minvalde sürekliliği yakalamaktır.
10 Kasım’lar ne bir vedadır ne de firkat... Çünkü Atatürk’ün gelecek nesillere emaneti olan Cumhuriyeti ve onun barındırdığı tüm değerleri yaşatmak, gelişimin meşaleleri olan üniversitelerimizin vazgeçilmez sorumluluklarındandır. 
Atatürk’ün mirasına sahip çıkacağına söz veren bizler, eğitim, üretim ve bilime rehber olma noktasında yarınlara ulaşmak için durmaksızın çalışacağız.
Bu inançla, vefatının 85’inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü bir kez daha şükran, minnet ve saygı ile anıyorum.

dtb-10
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, “O tüm dünyanın örnek aldığı eşsiz bir komutan, dahi bir devlet adamıdır” dedi.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.Başkan Tefenlili;“Milletimizin bağımsızlık mücadelesini başlatan ve mücadelemize önderlik eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. seneyi devriyesinde rahmetle yad ediyorum. Kısa sürede başardıklarıyla bir milletin yeniden doğuşuna öncülük eden Atatürk, yok olmanın eşiğinden dönen milletimizin kalkınmasında en büyük yol gösterici olmuştur. O tüm dünyanın örnek aldığı eşsiz bir komutan, dahi bir devlet adamıdır. Gerek komutanlığı, gerekse de devlet adamlığı ile tüm dünyanın takdirini kazanan Atatürk, vefatından yıllar sonra bile ileri görüşlülüğü ile yolumuzu aydınlatmaktadır. Kendisi aramızda olmasa da eserleri sonsuza kadar yaşayacak, çağları aşan fikirleri daima yolumuzu aydınlatacaktır. İş dünyası olarak O’nun bıraktığı eserlere ve fikirlerine her zaman sahip çıkacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Bıraktığı mirası daha da güçlü kılmak için var gücümüzle çalışacağız.”

inamlikBaşkan İnamlık; “Atatürk'ün en büyük özelliği milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır”

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır” dedi.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü olması dolayısıyla basın mesajı yayımladı. Başkan İnamlık mesajında; “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır. Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, istiklal ve istikbaline canı pahasına sahip çıkarak, bağımsızlık mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve Atamızın vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillerimize miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.
Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, millet olarak Atatürk’e, O’nun fikirlerine ve eserlerine daima sahip çıkmak hepimizin vazifesidir. Türkiye’nin İstiklal ve İstikbaline ışık tutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri bizlerde her zaman yaşayacak, bizlere emanet olarak bıraktığı milli değerlerimiz nesilden nesile aktarılacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.