14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlere az bir süre kalmasına rağmen sahalardan ayrılmayan İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya devam ediyor. Önceki gün Tavas ve Kale’de sanayicilerin sorunlarını dinleyen ve partisinin çözüm politikaları hakkında bilgi veren Tatık, bugün de Babadağ’da vatandaşları ziyaret etti.

Denizli Milletvekili Adayı Tatık, Tavas Ve Kale’de Sanayicilere Söz Verdi!

14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek isteyen İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Tavas’ta ve Kale’de sanayicilerin sorunlarını dinleyerek çözüm politikaları hakkında bilgi verdi. Tatık, “Ülkemizin dört bir yanında, esnafımız elektrik faturaları ve dükkan kiralarından dert yanıyor.  Sanayicimizin bu zamlarla mücadele edecek gücü kalmadı. Bugün bizi bu ekonomik krizin içerisine sürükleyenleri 14 Mayıs’tan sonra el birliği ile göndereceğiz. Sizlere söz veriyorum; İYİ Parti iktidarında, Millet İttifakı’nın iktidarında sanayicimizin, esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. 7’den 70’e herkesin ekonomiden dert yandığı Türkiye İYİ Parti iktidarında huzur ve mutluluğa kavuşacak.  İYİ Parti iktidarında emekli, yaşlı, genç, kadın, erkek hiç kimse ekonomiyi ve geçim derdini konuşmayacak. Ülkemizin para birimi değer kaybetmeyecek. Alnının teriyle çalışan esnafımızı yalnız bırakmayacak, sorunlarını biz çözeceğiz.  14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek ve ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Tatık, “Bu Yolu Birlikte Yürüyeceğiz”

Babadağ’da vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan İYİ Parti 3. Sıra Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, partisinin politikaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Milletvekili seçildiğinde Denizli’nin sorunlarını çözeceğine dair söz veren Tatık, “Ben bu yola sizlerden aldığım destek ile çıktım. Bu yolu sizlerle birlikte sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Ülkem için, vatanım için bütün fedakarlıkları yapmaya hazırım. Doğal güzellikleri, sanayisi, turizmi ve kültürel zenginlikleriyle bir marka olması gereken Denizli’yi hak ettiği değere kavuşturacağız. Ülkemiz hak ettiği refaha erişene kadar durmayacağım. Son dakikaya kadar çalışmalarıma devam edeceğim. El birliği ile güneşli günlere kavuşacağız” şeklinde konuştu.

ilce

ilce-1

ilce-2