TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yapılan yüzde 15 zam geldi.

Denizli’den İzmir(Basmane) gidecek yolcuların sırasıyla; Denizli, Goncalı, Sarayköy, Buharkent, Horsunlu, Pamukören, Kuyucak, Nazilli, Atça, Sultanhisar, Köşk, Umurlu, Aydın, İncirliova, Germencik, Ortaklar, Çamlık, Selçuk, Tepeköy, Torbalı, Pancar, Cumaovası, Havalimanı, Gaziemir son durak olan Basmane istasyonunda durur. Yolculuk Denizli İzmir arası 4 saat 15 dakika sürer. Denizli’den İzmir’e trenle gidecek olan yolcuların 8 ayrı saat diliminde Denizli’den İzmir’e tren kalkıyor.

İlk Denizli’den kalkan tren ilk 4.20’de diğer trenler ise 6.05’te, 8.25’te, 09:58'te 12.20’de, 14,40’da, 16.15'te ve 18.00 saatlerinde Denizli’den İzmir’e tren gidiyor. Denizli’den İzmir’e gidecek yolcuların ilk durağı Goncalı oluyor. Yolculuk 4 saat 15 dakika sürerken yolculuk sırasında eşyalarınızı yanınızdan ayırmamaya dikkat edin. Yaz kış dönemi fark etmeden Denizli İzmir seferleri sabah 4.20’de başlar akşam 18.00’a kadar devam eder. İzmir – Denizli arası son tren seferi 18.00’dadır. 24 istasyon bulunan hatta 8 tren seferi yapılıyor.

Denizli İzmir tren biletlerini internetten veya Denizli Tren garından alabilirsiniz. Biletinizi aldıktan sonra 15 dakika öncesinden Denizli Garında olmakta yarar var.

Denizli İzmir Tren saatleri güncellendi. Göller Ekspresi’nin de seferlere başlamasıyla Denizli’den günlük 8 tren İzmir seferi yapıyor. İzmir’den de aynı şekilde 8 tren Denizli seferini yapıyor.

Denizli İzmir arasında tren yolculuğu yaklaşık 4 saat 15 dakika sürmektedir. Bu trenler Denizli Aydın İzmir arasında her gün işlerler.

Denizli ulaşımında büyük öneme sahip Denizli-İzmir tren biletlerine zam yapıldı. TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yapılan yüzde 15 zamla, Denizli-İzmir tren biletleri 88 liraya çıktı. Bazı seferlerin fiyatları ise 90 lira oldu. Denizli-Aydın tren bileti ise 30 liraya çıktı.

Yeni güncellenen sefer listesi şu şekilde:

İzmir-Denizli tren seferleriDenizli-İzmir tren sefer saatleri