Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nün sevilen yüzlerinden, iki çocuk babası polis memuru Tarık Gündoğdu (52), geçirdiği kalp krizinin ardından yaklaşık bir aydır hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Bu ani vefat, mesai arkadaşlarını ve ailesini derin bir üzüntüye boğdu.

Yumrutaş’ın Yıllardır Süren İçme Suyu Sorunu Çözüldü
Yumrutaş’ın Yıllardır Süren İçme Suyu Sorunu Çözüldü
İçeriği Görüntüle

20 Mayıs'ta aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Gündoğdu, doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı. Acı haberin duyulmasıyla birlikte Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nde hüzünlü bir hava esti.

Denizli Emniyetinin Aci Kaybi Polis Memuru Tarik Gundogdu Veda Etti 1

Gözyaşlarıyla Uğurlama Töreni

Merhum polis memuru Tarık Gündoğdu için Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde resmi bir tören düzenlendi. Saygı duruşuyla başlayan törende, Gündoğdu'nun mesleki hayatı ve kişiliği anlatan özgeçmişi okundu. Omuzlarda taşınan naaşı, törene katılan mesai arkadaşlarının ve protokol üyelerinin gözyaşları arasında cenaze aracına konuldu.

Gündoğdu'nun cenazesi, memleketi Muğla'ya uğurlandı. Muğla Kurşunlu Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verilecek.

Denizli Emniyetinin Aci Kaybi Polis Memuru Tarik Gundogdu Veda Etti 22

Protokolden Yoğun Katılım

Törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 11'inci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Ertan Dabi, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erkan Ataman, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek gibi önemli isimlerin yanı sıra il protokolü, görev arkadaşları ve ailesi katılarak Gündoğdu'ya son görevlerini yerine getirdi.

Denizli Emniyetinin Aci Kaybi Polis Memuru Tarik Gundogdu Veda Etti 3Amator Sporculardan Denizli Buyuksehir Belediyesine Tahliye Tepkisi 4